LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Razvoj poslovnih vještina

ESN traži pripravnike u digitalnom marketingu i medijima u Bruxellesu

Zanimaju li vas mediji i komunikacija te digitalni marketing, a volite raditi u dinamičnom multikulturalnom okruženju, ESN vam nudi privlačnu priliku za pripravništvo.

Zanimaju li vas mediji i komunikacija te digitalni marketing, a volite raditi u dinamičnom multikulturalnom okruženju, ESN vam nudi privlačnu priliku za pripravništvo.

Međunarodno sjedište Erasmus studentske mreže (Erasmus Student Network) u potrazi je za pripravnicima u području komunikacije i medija te digitalnog marketinga, a prijaviti se mogu studenti ili mladi koji su nedavno diplomirali. Na projektima bi se radilo tijekom ljeta i jeseni ove godine. 

Glavni zadaci pripravnika u području komunikacije i medija jesu pomaganje u provedbi komunikacije na društvenim mrežama i strateškom planiranju, copywritingu, dizajnu biltena, pisanju članaka za ESN.org, fotografiranju i grafičkom dizajnu za digitalnu i tiskovnu promociju i doprinosu internim ESN publikacijama.

Uvjeti za prijavu odnose se na tečnost u govorenju i pisanju na engleskom jeziku, iskustvo rada u spomenutom području, dobro poznavanje Adobe softvera i MS Office paketa, a cijenit će se znanje i članstvo u nekoj od sekcija udruge, fotografiranje, iskustvo u montiranju videa i animacijskim alatima te poznavanje HTML-a i/ili CSS-a.

Glavni zadaci pripravnika u području digitalnog marketinga jesu planiranje i izvođenje marketinških kampanja za komercijalne partnere, kreiranje objava za društvene mreže i newslettera, komunikacija s partnerima, održavanje CMS-a ESNcar.org (sustava za upravljanje sadržajem), kontinuirana analiza podataka o izvedbi komunikacijskih kanala na temelju podataka i prijedlog poboljšanja, istraživanje tržišta...

Od vas se traži proaktivan stav prema pripravništvu, online marketingu, želja za učenjem o različitim domenama i timski rad. Nužno je da se obrazujete u području poslovnog upravljanja, marketinga, komunikacije, ICT-a ili sličnog te da tečno govorite i pišete na engleskom jeziku, a poželjni su i poznavanje Excela te tečajevi ili druga obuka iz marketinški orijentirane znanosti/analitike podataka, društvenih medija, marketinga, SEO-a i SEM-a.

Kako se prijaviti?

Iz ESN-a potiču na korištenje internetske stranice ErasmusIntern.org, no nije nužno. U zamjenu za to možete poslati kratko motivacijsko pismo i životopis (uz primjere rada za tim komunikacije i medija) na e-adresu applications@esn.org do 12. svibnja 2021. godine u 23:59 sati.

Nemojte čekati s prijavom jer se intervjui odvijaju po primitku prijave, a ne nakon isteka roka. Međutim, prije prijave provjerite ispunjavate li uvjete za bespovratnu pomoć za Erasmus+ ili bilo koji drugi program pripravništva koji vam pruža financijsku potporu (kao što je Eurodyssee). Imajte na umu da je ovo eliminacijski zahtjev, jer ESN nema sredstava za pokrivanje bilo kojih drugih troškova egzistencije, osim onih koji su spomenuti u stavkama obuhvaćenim Uvjetima i odredbama prakse.

Nadoknadit će vam se troškovi smještaja u iznosu od 400 eura mjesečno, troškovi su prijevoza unutar Bruxellesa te javne odgovornosti i osiguranja od osobne nesreće pokriveni. Sukladno navedenome, podnositelj zahtjeva mora imati Erasmus+ ugovor o praksi.

Sve detalje oko prijave na pripravništvo u timu za komunikaciju i medije pronaći ćete ovdje, a detalje za tim digitalnog marketinga na poveznici. Informacije o mogućnostima obavljanja prakse u sklopu Erasmus+ programa dostupne su na službenoj stranici Europske komisije

Podsjetimo, ESN je neprofitna međunarodna studentska organizacija s misijom predstavljanja međunarodnih studenata, pružajući pritom mogućnosti za kulturno razumijevanje i samostalni razvoj pod načelom studenti pomažu studentima.
FOTO: ESN