LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Erasmus Student Network

ESN Split regrutira nove članove!

Prijavite se ako ste zainteresirani za vježbanje stranih jezika, sudjelovanje u organizaciji, rad na projektima i uz to se želite dobro zabavljati s Erasmus studentima i članovima!

Prijavite se ako ste zainteresirani za vježbanje stranih jezika, sudjelovanje u organizaciji, rad na projektima i uz to se želite dobro zabavljati s Erasmus studentima i članovima!

ESN International pravo je ime cijele organizacije koja je podijeljena na, trenutno, preko 450 sekcija u 37 europskih zemalja.

ESN Split jubilarna je 400. sekcija. Trenutno broje oko 30 članova, koji su podijeljeni na više timova, poput buddy sustava, tima za putovanja, tima za događaje (event tim), PR tima, ESNcard tima, SocialErasmus (SE) tima i lokalni odbor.

Lokalni odbor čine predsjednik, potpredsjednik, blagajnik, tajnik, PR (osoba zadužena za odnose s javnošću), ESNcard manager, SocialErasmus koordinator i webmaster

Buddy sustav namijenjen je studentima koji u Split dolaze kroz program studijske mobilnosti ili na Erasmus praksu. Buddy je hrvatski student koji pomaže dolaznom studentu prije i tijekom programa razmjene u Splitu. Buddy pomaže pri uklapanju u novu sredinu, sređivanju „papirologije” i snalaženju u svakodnevnom životu. Svim studentima koji zatraže buddyja ESN dodjeljuje jednog hrvatskog studenta. Buddy sekcija ima i svog koordinatora, a to je potpredsjednik sekcije.

Sekcija za putovanja organizira putovanja za naše Erasmuse u područja van Splita, dok sekcija za događaje organizira događanja za Erasmuse na području grada Splita.

PR tim zadužen je, kako mu i samo ime kaže, za promociju ESN-a. ESN Split ima svoju Facebook stranicu i Instagram.

ESNcard kartica je za popuste koju mogu dobiti svi studenti koji dođu na razmjenu i svi članovi ESN sekcija. ESNcard-om možete ostvariti popuste u svim objektima s kojima je neka od europskih sekcija ostvarila suradnju. Dakle, s tom karticom možete ostvariti popust u bilo kojoj od 37 zemalja u kojoj postoji ESN. Popis svih objekata i popusta možete pronaći na službenoj stranici. 

SocialErasmus je još jedan zanimljiv projekt kojim se bavi ESN – ovim se projektom Erasmus studenti integriraju u okolinu, i upoznaju lokalnu zajednicu, kroz razne humanitarne, edukativne i ekološke akcije. Poseban je dio projekta Erasmus in Schools projekt u kojem Erasmus studenti učenicima srednjih i osnovnih škola prezentiraju svoje zemlje i Erasmus program. Nešto više o projektu možete pročitati na stranici SocialErasmusa. 

Ako ste zainteresirani za vježbanje stranih jezika, sudjelovanje u organizaciji (biti dio nekog od timova), rad na projektima i uz to se želite dobro zabavljati s Erasmus studentima i članovima udruge javite se na Facebook stranicu ili na mail esn.split@gmail.com.

FOTO: FACEBOOK