LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni kongres studenata

ERFUSS '18. poziva studente svih struka da daju svoj doprinos edukacijsko-rehabilitacijskoj

Od 13. do 15. travnja u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta održat će se treće izdanje ERFUSS-a, a prijave za aktivne sudionike svih struka zaprimaju se do 9. ožujka.

Od 13. do 15. travnja u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta održat će se treće izdanje ERFUSS-a, a prijave za aktivne sudionike svih struka zaprimaju se do 9. ožujka.

Student si ERF-a ili drugog srodnog fakulteta? Ili si pak student skroz drugog područja, ali misliš da svojim znanjem možeš i želiš pomoći edukacijsko-rehabilitacijskom timu? Ako je jedan od tvojih odgovora potvrdan, Međunarodni kongres studenata ERFUSS 2018. mogao bi te zanimati.

Gdje i kada? 

Od 13. do 15. travnja 2018. godine na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj u prostorijama Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. 

Što možeš čuti na ovom kongresu?

ERFUSS je treći kongres održan kao zajednički projekt svih triju smjerova Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Njegova je svrha poticanje interdisciplinarnosti te suradnje naizgled više ili manje srodnih struka – jednako su dobrodošli rehabilitatori i pedagozi kao i inženjeri, umjetnici te ostali koji svojim vještinama i znanjima mogu doprinijeti u timu unutar edukacijsko-rehabilitacijskog područja rada i znanosti.

Tko će sve biti tamo i što uopće znači ime ERFUSS?

Osim što obuhvaća ERF-ovce, kongres će ugostiti i ostale studente sa Sveučilišta u Zagrebu i iz ostatka Hrvatske, ali i inozemne studente koji su voljni priključiti se. Organizatori kongresa stavljaju naglasak na suradnju ERF-a s ostalim fakultetima, što je sadržano i u samom imenu kongresa koje predstavlja kraticu za Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u suradnji s...

Sudionici ovog kongresa mogu biti aktivni, što znači da će izlagati svoja istraživanja ili ideje u obliku predavanja, postera ili radionica, a mogu biti i pasivni.

Želiš sudjelovati, ali nisi iz Zagreba…

Za sudionike koji ne studiraju na Zagrebačkom sveučilištu bit će osiguran smještaj s doručkom u hostelu u petak, 13. travnja, te u subotu, 14. travnja.

Gdje se možeš prijaviti?

Krajnji rok za prijavu za sudjelovanje kao i za slanje radova (za aktivne sudionike) jest 9. ožujka 2018, a obrazac za prijavu nalazi se na službenoj stranici kongresa.

FOTO: FACEBOOK