LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studiranje u Europi i izvan nje

Erasmus Mundus otvorio natječaj za diplomski studij Novinarstvo, mediji i globalizacija

Erasmus Mundus raspisao natječaj za diplomski studij Novinarstvo, novi mediji i globalizacija. Prijave traju do 10.1.2016. godine.

Erasmus Mundus raspisao natječaj za diplomski studij Novinarstvo, novi mediji i globalizacija. Prijave traju do 10.1.2016. godine.

Erasmus Mundus otvorio je natječaj za studente društvenih znanosti. Do 10. 1. 2016. godine možete se prijaviti na diplomski studijski program Novinarstvo, novi mediji i globalizacija

Uvjeti za ovaj program su da ste studirali novinarstvo ili srodna područja, da imate najmanje tri mjeseca rada u novinarskom području te da  vam je rezultat na  IELTS ispitu minimalno 7.0. 

Prvu godinu studija provest ćete na  Sveučilištu Aarhus u Danskoj, dok na drugoj godini možete birati želite li nastaviti studirati u Europi ili izvan Europe. Tako se na drugoj godini možete odlučiti na nastavak studiranja u Europi na Sveučilištu u Amsterdamu, City University u Londonu, Sveučilištu u Hamburgu ili Sveučilištu Swansea. Sveučilišta koja se nude izvan Europe su Sveučilište u Kaliforniji Berkeley, University of Technology u Sydneyju i Pontifica Universidad Catolica u Čileu.

Program Erasmus Mundus traje dvije godine, a nakon dvogodišnjeg studija dodijeljuje se združena ili dualna diploma, ovisno koje sveučilište odaberete.

Sve detaljnije informacije o prijavljivanju na ovaj program pronaći ćete na ovom linku, a više informacija o samom programu dostupno je ovdje

FOTO: BORGEN PROJECT