LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Rezultati i financijska potpora

Erasmus+ i stručna praksa: objava parcijalnih rezultata prvog kruga natječaja

Provjerite nalazite li se u tablici i jeste li ostvarili financijsku potporu u vrijednosti 650 ili 700 eura mjesečno.

Provjerite nalazite li se u tablici i jeste li ostvarili financijsku potporu u vrijednosti 650 ili 700 eura mjesečno.

U prvi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u okviru Programa Erasmus+, ulaze prijave zaprimljene između 19. svibnja i  15. lipnja 2023. godine. Popis prijava koje su odobrene i odbijene možete pronaći u tablici na poveznici.

Sveučilište u Zagrebu studentima kojima je odobrena financijska potpora za stručnu praksu odobrava ukupno 650 ili 700 EUR mjesečno, ovisno o zemlji u kojoj obavljaju stručnu praksu. Financijske potpore studentima bit će isplaćene iz projekta br. 2023-1-HR01-KA131-HED-000129986, stoji na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Nadalje, studenti koji imaju slabije mogućnosti, uz navedenu potporu dobivat će i dodatnih 250 eura mjesečno. A ako se studenti prilikom svog putovanja oduče putovati u oba smjera prijevoznim sredstvom s niskom razinom emisija kao što su vlak i bus, dobit će jednokratni doprinos od 50 eura za "zeleno putovanje".

Studenti također mogu odustati od odlaska na stručnu praksu, ali trebaju što prije dostaviti vlastoručno potpisanu izjavu na službenom obrascu u Središnji ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta, a obrazac treba biti ovjeren od strane matičnog fakulteta/akademije i dostavlja se skeniran, elektroničkim putem.
 
FOTO: UNSPLASH