LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online predavanje za studentice i studente

(Elektroničko) seksualno nasilje: Doznajte ključne informacije o prepoznavanju i mehanizmima zaštite

Do 9. svibnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje na online predavanju koje će održati članice Ženske sobe i Centra za građanske inicijative Poreč, koje imaju dugogodišnje iskustvo rada s mladima.

Do 9. svibnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje na online predavanju koje će održati članice Ženske sobe i Centra za građanske inicijative Poreč, koje imaju dugogodišnje iskustvo rada s mladima.

Ženska soba – centar za seksualna prava i Centar za građanske inicijative Poreč pozivaju studentice i studente na javno predavanje naziva Seksualno i elektroničko seksualno nasilje – prepoznavanje i mehanizmi zaštite. Održat će se 10. svibnja od 14 do 15 sati preko Zooma. 

– Teme predavanja obuhvaćat će seksualno nasilje, elektroničko seksualno nasilje i važnost uključivanja mladih u rad organizacija civilnoga društva. Poseban naglasak bit će stavljen na prepoznavanje različitih oblika seksualnog nasilja, kao i na mehanizme zaštite i podrške. Nakon predavanja bit će ostavljen prostor za pitanja i diskusiju. Zainteresirane studentice i studenti moći će se dalje uključiti u provedbu projekta kroz kreiranje sadržaja za Facebook i Instagram stranicu Sherajmo odgovorno. – pojašnjavaju organizatori.

Predavanje će održati članice Ženske sobe i Centra za građanske inicijative Poreč, koje imaju dugogodišnje iskustvo rada s mladima.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 9. svibnja 2021. na e-adresi silvia@cgiporec.hr. Potrebno je poslati ime i prezime, e-adresu, naziv fakulteta, godinu i smjer. Potom će se studenticama i studentima poslati poveznica za uključenje. 

Ovo javno predavanje organizira se u okviru projekta Samo DA znači DA, koji provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Centrom za građanske inicijative Poreč, Srednjom školom Mate Balota u Poreču i Turističko-ugostiteljskom školom Antona Štifanića Poreč uz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Opći cilj projekta jest prevencija seksualnog i elektroničkog seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima.
FOTO: PIXABAY