LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija u Osijeku

Ekonomski fakultet poklanja 20 ulaznica za konferenciju Women in Data Science

Tijekom jedanaest predavanja i panel rasprave predstavit će se najnovija tehnološka i istraživačka dostignuća iz područja podatkovnih znanosti, a EFOS omogućuje studentima besplatne ulaznice.

Tijekom jedanaest predavanja i panel rasprave predstavit će se najnovija tehnološka i istraživačka dostignuća iz područja podatkovnih znanosti, a EFOS omogućuje studentima besplatne ulaznice.

Women in Data Science (WiDS) Croatia konferencija je organizirana u suradnji s Global Women in Data Science (WiDS) Conference koja je započeta na Sveučilištu Stanford u Sjedinjenim Američkim Državama te se održava svake godine na više od 150 lokacija širom svijeta. Ove će se godine održati 8. ožujka u Arheološkom muzeju u Osijeku, a Ekonomski fakultet u Osijeku kupio je 20 ulaznica koje će studentima omogućiti praćenje predavanja i sudjelovanje na druženjima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem obrasca, no samo prvih 20 dobivaju ulaznice. Tko ne dođe do besplatnih ulaznica, može ih kupiti po cijeni od 100 kuna, a studenti imaju popust te ih mogu dobiti za 50 kuna na službenoj stranici WiDS Croatia.

U Pozivu je naglašeno kako će tijekom jedanaest predavanja biti predstavljena najnovija tehnološka i istraživačka dostignuća iz područja podatkovnih znanosti, a uz njih bit će održana i panel rasprava.

– Ciljevi su konferencije WiDS Croatia okupiti vodeća poduzeća i znanstvenike u Hrvatskoj koji se bave ovom tematikom, povezati ljude sličnih interesa te prikazati interdisciplinarnost podatkovne znanosti na konkretnim primjerima iz poslovnog svijeta i svakodnevnog života.

Konferenciju će voditi predavačice iz raznih institucija, poput Gideon Brothersa, EFOS-a, FERIT-a, Odjela za matematiku, RT-RK, Erste Bank, Mercury Processing Services International i dr, a otvorena je za sve znatiželjnike. Ostale detalje možete saznati na WiDS Croatia internetskoj stranici.

FOTO: PIXABAY/089PHOTOSHOOTINGS