LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave su otvorene

Ekonomska klinika traži nove članove, evo kako se možete priključiti regrutaciji

Kako stoji u opisu regrutacije, proces selekcije sastoji se od ispunjavanja prijavnice, ispita koji se razlikuje za svaki funkcijski tim i intervjua.

Kako stoji u opisu regrutacije, proces selekcije sastoji se od ispunjavanja prijavnice, ispita koji se razlikuje za svaki funkcijski tim i intervjua.

Ekonomska klinika, koja djeluje pod okriljem zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, bacila se u potragu novih članova. Riječ je o neprofitnoj studentskoj organizaciji koja okuplja studente različitih fakulteta te nudi besplatna savjetovanja građanima, malim poduzećima, poduzetnicima i drugim neprofitnim udrugama. 

Trenutno smo u potrazi za proaktivnim studentima koji su spremni spojiti ugodno s korisnim te uz rad na izvanrednim projektima usput se i dobro zabaviti te sklopiti nova prijateljstva - navode iz Ekonomske klinike.

Unutar organizacije djeluju tri funkcijska tima koji su ključni za funkcioniranje cijele udruge, a to su redom: Financije, Marketing & PR Ljudski potencijali. Postoji i niz projektnih timova koje kliničari biraju sami po svojim sklonostima, trenutno je aktivno 10 projekata namijenjenih svim dobnim skupinama, a neki od njih nagrađeni su i Dekanovom i Rektorovom nagradom. Neki od najpoznatijih projekata Ekonomske klinike su: marketinška konferencija Underline, financijska konferencija Learn To Invest te Erasmus+.

Kako stoji u opisu regrutacije, proces selekcije sastoji se od ispunjavanja prijavnice, ispita koji se razlikuje za svaki funkcijski tim i intervjua. Regrutacije su otvorene do 8. ožujka, a prijavu je moguće obaviti putem online obrasca (ovdje).







 
FOTO: UNSPLASH