LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKT CENTRA ZA RAZVOJ MLADIH

Drugo izdanje Studentske mreže stiže u čak pet hrvatskih gradova!

Drugo izdanje tiskane publikacije Studentska mreža, projekta udruge Centar za razvoj mladih, kroz sljedeća dva tjedna stiže u gradove širom Hrvatske.

Drugo izdanje tiskane publikacije Studentska mreža, projekta udruge Centar za razvoj mladih, kroz sljedeća dva tjedna stiže u gradove širom Hrvatske.

Udruga Centar za razvoj mladih i ove godine izdaje Studentsku mrežu. Prvo izdanje tiskano je u više tisuća primjeraka koji su zagrebačkim studentima donijeli sve bitne informacije u jednom praktičnom izdanju.

Ove godine mreža se širi i na ostale studentske gradove i donosi nešto novo, zabavno i drugačije – relevantne informacije koje trebaju baš svakom studentu, od brucoša do diplomanta i to na jednom mjestu.



Studentska mreža projekt je kojem je cilj povezivanje akademske zajednice i upoznavanje studenata sa svime što oni moraju znati. Trenutno studentima pruža informacije o studentskim aktivnostima, različitim događajima, natječajima i svemu ostalome putem Facebook stranice Studentska mreža i Instagram profila @studentskamreza, no prava poslastica za hrvatske studente tek dolazi!

Vlastiti fizički primjerak Studentske mreže moći ćete preuzeti na čak sedam lokacija u pet hrvatskih studentskih gradova:
  • Zagreb, 6. do 8. prosinca (SC, SD Stjepan Radić, SD Cvjetno naselje),
  • Varaždin, 8. prosinca (SC),
  • Osijek, 9. prosinca (SC),
  • Rijeka, 10. prosinca (SC),
  • Split, 13. i 14. prosinca (SC).
Upletite se u Studentsku mrežu na društvenim mrežama kako biste imali sve bitne informacije na dlanu!
FOTO: STUDENTSKI.HR