LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijski savjeti

Drugo izdanje Investicijske akademije

Kako sačuvati novac od inflacije, u što ulagati, kako ulagati s manjim budžetom, kako kupiti svoju prvu nekretninu? Odgovore saznajte na Investicijskoj akademiji koju možete pratiti uživo ili online.

Kako sačuvati novac od inflacije, u što ulagati, kako ulagati s manjim budžetom, kako kupiti svoju prvu nekretninu? Odgovore saznajte na Investicijskoj akademiji koju možete pratiti uživo ili online.

Vjerujem da smo svi barem jednom razmišljali o ulaganju novca u investicije koje bi nam u budućnosti donijele zadovoljavajući prinos. Riječ je o vrlom skliskom teritoriju koji uzrokuje mnoštvo pitanja u našim glavama poput: kako sačuvati novac od inflacije, u što ulagati, kako ulagati s manjim budžetom, kako kupiti svoju prvu nekretninu... Donosimo vam odgovore na ta, ali i na mnoga druga pitanja koja muče sve investitore početnike, ali i one koji to tek namjeravaju postati.

Hrvatska akademska zajednica na Ekonomskom fakultetu s ponosom najavljuje drugo izdanje svoje uspješnice pod nazivom: Investicijska akademija. Radi se o jednodnevnoj konferenciji koja će okupiti stručnjake iz svijeta financija i ulaganja kako bi na jednom mjestu pružila mladima novi pogled na investiranje kroz zanimljiva predavanja, panel-rasprave i korisne savjete koji će im pomoći u planiranju sigurne financijske budućnosti.
 


VEZANO: Financijski savjeti milijardera: ove navike trošenja čine ljude siromašnima



Projekt je nastao kako bi se potakla financijska pismenost među mladima, ali i pružio poticaj za financijskom neovisnosti. Konferencija će se dotaknuti i tema vezanih uz psihološke čimbenike koji utječu na investicijske strategije, kriptovalute, stabilnost portfelja, itd.

Ovo će se izdanje Investicijske akademije održati 14. prosinca 2023. godine u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom registracija u 10 sati, a svi zainteresirani će osim uživo konferenciju moći pratiti i online putem YouTube-kanala HAZ Studenti. Program se sastoji od više predavanja i dvije panel-rasprave, dok se završetak konferencije predviđa u 16 sati.

FOTO: Program / HAZEF HAZ
 

Predavači koji će sudjelovati na konferenciji su: Danijel Delač (član uprave InterCapital-a), Maja Menićanin (voditeljica projekta Genius by InterCapital), Ivan Stojanović (voditelj hrvatskog tržišta u CM Equity AG), Toni Vitali (edukator osobnih financija i ulaganja), Bruno Škvorc (osnivač RMRK-a), Iva Dilber (agentica za nekretnine), Max Mucko (investicijski analitičar), Ivan Ukalović (licencirani agent Euroville), Sandro Kraljević (vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab).
 


VEZANO: Sigurna kupnja na internetu i još nekoliko financijskih trikova



Ne propustite priliku poslušati predavanja nekih od najboljih predavača i stručnjaka na temu ulaganja, nekretnina i kriptovaluta!

Po završetku konferencije dobit ćete i digitalni certifikat o sudjelovanju na e-adresu putem koje se prijavljujete za sudjelovanje! 

Prijave za Investicijsku akademiju besplatne su i vrše se isključivo putem obrasca. 

FOTO: HAZEF HAZ, CANVA, IIUSTRACIJA