LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Početak karijere

Druga runda lova na karijere stiže! Što nam donosi raspored drugog Job Fair Meetupa?

40 talkova, 11 radionica i 4 panel-rasprave okupit će 56 vrhunskih poduzeća na drugom Job Fair Meetupu.

40 talkova, 11 radionica i 4 panel-rasprave okupit će 56 vrhunskih poduzeća na drugom Job Fair Meetupu.

Karijerna središta i ove godine bit će Fakultet elektrotehnike i računarstva te Klub studenata elektrotehnike, gdje će se od 10. do 14. svibnja 2021. godine održati drugi Job Fair Meetup.

Program u KSET-u moći će se pratiti online, a radionice će se održati uživo na FER-u. Na Meetupu će se studenti moći umrežiti, razmijeniti znanja i iskustva te steći nove vještine sudjelujući na talkovima, radionicama, panel-raspravama te online networkingu s 56 tehnoloških poduzeća iz 7 različitih industrija unutar 5 tematskih dana – raspored po danima iz priopćenja organizatora prenosimo u nastavku.

Web&Mobile, ICT i razni projekti obilježit će ponedjeljak

Prvi dan drugog Job Fair Meetupa počinje u 10 sati u dvorani A301 na FER-u s poduzećima dSPACE engineering i CROZ, koja će održati svoje radionice. Također, u KSET-u program počinje u 10 sati, kad nas čekaju CROZ, Netgen, minus5, SysKit, Bornfight, FIVE, Visage Technologies, RealNetworks i Microblink sa svojim talkovima. Cijeli dan bit će obilježen temama područja računalnog vida te web & mobile industrije. Nakon svakog bloka talkova planiran je sat umrežavanja, kada će se studenti i predstavnici poduzeća moći upoznati i razgovarati. Ponedjeljak će završiti panel-raspravom na temu upravljanja projektima u kojoj će sudjelovati predstavnici poduzeća Bornfight, FIVE, Microblink i prof. dr. sc. Željka Car s FER-a.

Veliki podaci, ICT i startupi teme su utorka

Drugi dan radionice vode Verso Altimo grupa, SHAPE404 i Jako Velike Stvari u A301 na FER-u od 10 sati. Talkovi u isto vrijeme traju u KSET-u, a održat će ih KING ICT, Axilis, mStart, Poslovna inteligencija, Konzum, Memgraph, AVL-AST, Syntio i doXray. Utorak će obilježiti područja podatkovne znanosti te informacijsko komunikacijskih tehnologija, a dan će završiti panel-raspravom o startupima gdje će sudjelovati predstavnici i osnivači poduzeća Memgraph, SofaScore, Photomath i Matija Srbić, predstavnik FER-ova startup inkubatora – SPOCK-a.

U srijedu je pažnja na sigurnosti, ICT-u i njihovim stručnjacima

Treći dan nastavlja se program radionica na FER-u od 10 sati u A301 uz poduzeća FINA i ReversingLabs. Iz KSET-a će se prenositi talkovi poduzeća 5x9 Networks, Span, Odašiljači i veze, Infobip, Atos, Mireo, OptimoRoute, Buckhill i INFIGO IS. Kako je treći dan tematski unutar područja informacijske sigurnosti i ICT-a, prikladan završetak obilježit će se panel-raspravom o tome kako stručnjaci ostaju sigurni, a panelisti su predstavnici poduzeća Buckhill, INFIGO IS, ReversingLabs i izv. prof. dr. sc. Marin Vuković s FER-a.

U četvrtak će se govoriti o tehnologiji 5G i elektronici budućnosti

Četvrti dan na FER-u radionice održavaju Ars Futura i Surpabit u A301 od 10 sati, dok se online u isto vrijeme mogu pratiti talkovi poduzeća KONČAR KET, HOPS, HELB, Gideon Brothers, Montelektro, Maxtena, Srce, A1 Hrvatska i Ekobit. Raznolik četvrtak, koji je obilježen područjima elektronike, automatike, automobilske industrije, ugradbenih sustava, telekomunikacija itd, zaokružit će se panelom o 5G mreži na kojoj će riječ preuzeti A1 Hrvatska, Ericsson, Maxtena i prof. dr .sc. Gordon Šišul s FER-a.

Ljuti umaci, web-aplikacije i elektronika preuzimaju petak

Peti dan ima ljuti preokret. Uz redovne radionice na FER-u od 10 sati u A301, koje će održati CARNET i Rimac Automobili, nakon prvog bloka talkova sudionike čeka iznenađenje. Prvi blok talkova održat će Medtronic, Xylon, Byte Lab, GlobalLogic i SofaScore. Zatim na scenu nastupa Tomislav Car iz Infinuma, koji će u sklopu Hot Talka, odgovarajući na zanimljiva pitanja iz poslovne i one neformalnije sfere života, probavati jednako zanimljive ljute umake. Pitanje je hoće li izdržati do kraja i oboriti rekord prošlogodišnjeg sudionika – Luke Abrusa. Dan će se zatvoriti drugim blokom talkova i prigodnim umrežavanjem. U drugom bloku talkova sudjelovat će Greyp Bikes, Trikoder, Infinum i Photomath.

Prijave na #jobfairmeetup

Sveukupno, posjetitelje Job Fair Meetupa unutar pet dana događanja očekuje 40 talkova, 21 blok umrežavanja, 11 radionica, 4 panel-rasprave i 1 Hot talk. Svi zainteresirani za sudjelovanje trebaju se prijaviti na Job Fair Meetup ispunjavanjem baze životopisa i rezervirati svoje mjesto.

Job Fair Meetup organizira se uživo na FER-u u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama. Program iz KSET-a prenosi se uživo putem online platforme za čije je sudjelovanje, kao i uživo, potrebna prijava.

Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

FOTO: PR FOTO