LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Samo gotovina

Domsku stanarinu, ali i druge usluge do daljnjeg ne možete platiti karticom!

Studentski centar u Zagrebu trenutno prima samo gotovinu za razne usluge: plaćanje stanarina, sportskih usluga, žetona za praonu....

Studentski centar u Zagrebu trenutno prima samo gotovinu za razne usluge: plaćanje stanarina, sportskih usluga, žetona za praonu....

Studenti, pripremite gotovinu jer plaćanje karticama za korištenje svih usluga studentskih domova Studentskog centra u Zagrebu trenutno nije moguće, stoji u objavi SC-a.

Do privremenog prekida došlo je zbog prelaska na novi sustav kartičnog poslovanja. Trenutno ne možete plaćati karticama ni na web-u. 

Kratkotrajan prekid


Stanarina, žetoni za praonicu, sportski programi i druge usluge platiti se mogu isključivo gotovinom na blagajnama studentskih domova.
 

VEZANO: Provaljeno u 11 soba u studentskom domu „Stjepan Radić“! Studente nitko nije obavijestio


 

„Studente ćemo obavijestiti putem mrežne stranice kada će biti omogućeno kartično plaćanje te web naplata.“ – poručuju iz zagrebačkog SC-a.


Studentima ne preostaje drugo nego izvaditi gotovinu i sakriti je u čarape u nadi da u njihove sobe nitko neće provaliti ili učiniti čin vandalizma. Ako pak do provale dođe, upitno je hoće li se pronaći krivac jer nije poznato koje kamere su funkcionalne, a koje ne. 
FOTO: STUDENTSKI.HR/ PRIVATNI ARHIV, ILUSTRACIJA