LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Job Fair 2016.

Dođite na najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj

Tražite posao? Praksu? Priliku? Ne tražite dalje! Na FER-u je ove godine organiziran najveći sajam poslova u Hrvatskoj kako bi vam pomogao da pronađete upravo onakav posao kakav želite!

Tražite posao? Praksu? Priliku? Ne tražite dalje! Na FER-u je ove godine organiziran najveći sajam poslova u Hrvatskoj kako bi vam pomogao da pronađete upravo onakav posao kakav želite!

U ponedjeljak 9. svibnja, i utorak 10. svibnja, od 9 do 18:30 sati, zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva bit će domaćin (i organizator, uz studentski klub KSET i udrugu BEST) najvećeg studentskog sajma poslova u Hrvatskoj dosad – Job Faira 2016.

Studentima će se na sajmu predstaviti više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput glasovitog Googlea i najveće softverske kompanije na svijetu, Microsofta, čiji će predstavnici biti izravno dostupni za sva studentska pitanja.

Poslodavci će se tijekom sajma predstavljati kroz dvadesetpetominutne prezentacije i kreativno uređene štandove na kojima će spremno odgovarati na pitanja studenata o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi u razvoju svemirskih tehnologija, IT-a, računalnih igara, big date, mobilnih aplikacija, umjetne inteligencije te mnogim drugim područjima za koja vlada veliki interes hrvatskih i stranih velikih kompanija, ali i startupova.

Kao posebno iznenađenje na Job Fairu 2016. predstavit će se i najpoznatiji hrvatski startup i poseban partner konferencije, tvrtka Rimac Automobili, koji će uz prezentaciju tvrtke na FER dovesti i simulator vožnje najbržeg električnog automobila na svijetu Concept One-a. Iskusite kako je juriti u automobilu koji je Hrvatsku postavio na svjetsku automobilsku mapu! Da ljubitelji bicikala ne bi ostali zakinuti, na FER-u će biti i Greyp!

Novost na ovogodišnjem Job Fairu bit će i panel Startupi, inkubacija & uspjeh na kojem će najpoznatiji poslovni anđeli i osnivači startupa prvi put govoriti ne samo o svojim uspjesima, već i o svojim neuspjesima, kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan.

Dođite i pronađite upravo onaj posao koji istinski želite raditi! Očekuje vas odličan program, mnoštvo hrvatskih i svjetskih poslodavaca i zanimljiva životopisna nagradna igra. Za više informacija i potpuni popis tvrtki na Job Fairu 2016. te detalje o programu posjetite službenu mrežnu stranicu.

FOTO: KSET