LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Informiranje

Dođite na kavu i upoznajte se s radom Savjeta mladih Grada Rijeke

Saznajte koja je uloga Savjeta mladih u rješavanju problema i odgovaranju na potrebe mladih grada Rijeke, te kako se i vi možete uključiti u njihov rad.

Saznajte koja je uloga Savjeta mladih u rješavanju problema i odgovaranju na potrebe mladih grada Rijeke, te kako se i vi možete uključiti u njihov rad.

Savjet mladih Grada Rijeke održat će druženje na kojemu ćete imati priliku saznati više o njihovu djelovanju. Druženje će se održati u četvrtak, 28. studenoga 2019, od 13 do 14:30. 

Znate li što su savjeti mladih koji djeluju u mnogim hrvatskim gradovima? Znate li koji su trenutačni članovi savjeta mladih u vašem gradu, koja je njihova uloga u zagovaranju mogućih rješenja problema koji muče mlade i kako im se možete obratiti? Sigurni smo kako mnogi od vas ne znaju odgovore na ova i slična pitanja.

Kako bi potaknuli mlade ljude na veću angažiranost u zajednici i upoznali ih sa ulogom savjeta mladih u funkcioniranju gradske uprave i poboljšavanja položaja mladih u gradu, Odjel za odgoj i školstvo Grada Rijeke u suradnji sa Savjetom mladih Grada Rijeke, Savjetom mladih Primorsko-goranske županije, Savjetom mladih Grada Opatije, Savjetom mladih Grada Kastva te Sveučilišnim studentskim zborom u Rijeci organizira događaj pod nazivom Na kavi sa Savjetom mladih.

Na događanju će se govoriti o načinima na koje Grad Rijeka može adekvatno odgovoriti na potrebe svojih mladih ljudi, preprekama sa kojima se suočavaju mladi maturanti i studenti te gdje i od koga mogu dobiti podršku. Ako i vi želite saznati više o djelovanju Savjeta mladih Grada Rijeke, svakako dođite na kavu u prostore RiHub-a na adresi Ivana Grohovca 1 u navedeno vrijeme.

Dolazak je potrebno najaviti na e-mail: mirela.pasic@rijeka.hr.

FOTO: PINTEREST