LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

„Dobro srce EFZG-a“

Cilj projekta je senzibilizirati društvo, osobito mlade, o potrebama drugih, pokazati im način na koji mogu pomoći te im objasniti zašto je njihova pomoć izuzetno bitna.

Cilj projekta je senzibilizirati društvo, osobito mlade, o potrebama drugih, pokazati im način na koji mogu pomoći te im objasniti zašto je njihova pomoć izuzetno bitna.

Želiš postati volonter, a ne znaš gdje je tvoja pomoć uistinu potrebna? Odgovor na to pitanje možete potražiti u ponedjeljak, 16. prosinca, u zgradi Ekonomskog fakulteta u Zagrebu na kojem će se održati „Dobro srce EFZG-a” preko kojeg će se posjetitelji imati priliku upoznati s radom humanitarnih udruga i saznati kako pomoći. „Dobro srce EFZG-a“ je društveno koristan dan u kojem će se humanitarne udruge predstaviti i upoznati javnost sa svojim djelovanjem, štićenicima, sadašnjim i budućim projektima, ali i ostvarenim rezultatima. U dvorani 7 Ekonomskog fakulteta, od 12:00 do 14:00 sati, svi zainteresirani će moći saznati kako izgleda karijera u neprofitnim organizacijama, po čemu se razlikuje od uobičajene te kako dodatno obogaćuje čovjeka.

Projekt  „Dobro srce EFZG-a“ pokrenula je grupa studenata s Ekonomskog fakulteta Zagreb, a u sklopu nastavnog programa kolegija „Menadžment promjena“ pod mentorstvom prof.dr.sc. Mislava Ante Omazića i asistentice Rebeke Danijele Vlahov, univ. spec. oec. Cilj projekta je senzibilizirati društvo, osobito mlade, o potrebama drugih, pokazati im način na koji mogu pomoći te im objasniti zašto je njihova pomoć izuzetno bitna.

U današnjem vremenu užurbane svakodnevice čovjek se nesvjesno ogluši na potrebe svog okruženja sve dok njemu samome ne zatreba pomoć . Prekinimo krug zanemarivanja i pokrenimo krug suosjećanja, pokažimo i mi svoje dobro srce, pružimo ruku pomoći ili ekonomskim rječnikom rečeno - ne dopustimo da recesija zavlada i nama samima.

FOTO: EFZG