LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Do kraja kolovoza otvoren natječaj za smještaj u studentskom domu u Vukovaru

Natječaj za smještaj u vukovarskom studentskom domu otvoren je do 31. kolovoza, dok se privremeni rezultati očekuju 7. rujna 2020. godine.

Natječaj za smještaj u vukovarskom studentskom domu otvoren je do 31. kolovoza, dok se privremeni rezultati očekuju 7. rujna 2020. godine.

Dana 16. srpnja raspisan je javni natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u Studentskom domu Leopold u Vukovaru u akademskoj godini 2020/2021. Studenti se natječu za jedan od 108 smještajnih kapaciteta, od toga su dva mjesta namijenjena osobama s invaliditetom, a 80 mjesta namijenjeno je studentima u nepovoljnom položaju.

Pravo sudjelovanja imaju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani EU s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH, a koji studiraju na Veleučilištu Lavoslav Ružička u Vukovaru (sadašnji redoviti studenti i redoviti studenti koji su upisali ili će upisati prvi put prvu godinu studija akademske godine 2020/2021.) te osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, a koja nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Prijave se podnose do 31. kolovoza do 16 sati isključivo poštom na adresu: 
 
Veleučilište Lavoslav Ružička u Vukovaru
Županijska 50, 32 000 Vukovar
uz naznaku: Studentski dom ,,Leopold" u Vukovaru – ,,Brucoš" ili ,,prva ili više godine studija"

Privremeni rezultati natječaja bit će objavljeni na web-stranici Veleučilišta te na web-stranici Studentskog doma Leopold do 7. rujna 2020. godine u 16 sati za studente koji prvi puta upisuju prvu godinu studija, a do istog tog roka objavit će se i rezultati za ostale studente. 

Konačna rang-lista objavit će se 18. rujna 2020. godine do 16 sati nakon što Povjerenstvo za rješavanje prigovora iste razmotri. Prigovori se predaju isključivo osobno u tajništvu Veleučilišta ili putem e-maila na adresu dekanat@vevu.hr do 17. rujna do 16 sati. Krajnji rok za useljenje bit će 5. listopada 2020. godine. Detalje natječaja i potrebnu dokumentaciju možete pronaći na poveznici.
FOTO: FACEBOOK / VELEUČILIŠTE LAVOSLAV RUŽIČKA VUKOVAR