LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Osijeku

Dio studenata Pravnog fakulteta zbog pogoršanja situacije prelazi na online nastavu

Koronavirus se probio u još jednu sastavnicu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Dio nastava odgađa se, a dio će se održavati online.

Koronavirus se probio u još jednu sastavnicu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Dio nastava odgađa se, a dio će se održavati online.

Nakon što su zabilježeni slučajevi zaraze na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, do pogoršanja situacije došlo je i na Pravnom fakultetu u Osijeku, pa je dio nastave odgođen, a dio se izvodi online.
Vezano: Zbog pogoršanja epidemiološke situacije nastava na Ekonomskom fakultetu ipak online
Na stranici Fakulteta stoji sljedeća obavijest:
– Uslijed pogoršanja epidemiološke situacije nastava na Stručnom upravnom studiju na Kampusu (Cara Hadrijana 8a) od dana 14. listopada 2020. do 23. listopada 2020. održavat će se online, putem LMS platformi za udaljeno učenje (Merlin_Srce, Loomen Carnet, GoogleMeet ili Zoom). Nastava koja je prema rasporedu predviđena za utorak, 13. listopada 2020, odgađa se.
Dekan Tunjica Petrašević otkrio je za HRT zbog čega je došlo do prebacivanja nastave na online način održavanja:
– Jučer u kasnim večernjim satima doznali smo da je jedna djelatnica naše referade u Sveučilišnom kampusu pozitivna na virus. Iz tog smo razloga danas nastavu na Stručnom upravnom studiju odgodili, a nastava će se naredna dva tjedna održavati u virtualnom okruženju, putem alata za udaljeno učenje. Hoće li će se po tom istom modelu nastava nastaviti, vidjet ćemo ovisno o epidemiološki situaciji. Za sada službeno nemamo niti jednu drugu osobu u samoizolaciji osim kolegice koja je pozitivna. 
FOTO: UNSPLASH