LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatan prijevoz do fakulteta

Dio splitskih studenata i ove godine do Kampusa putuje besplatno

Predviđeno je 6 polazaka dnevno, kako sa Spinuta, tako i s Kampusa.

Predviđeno je 6 polazaka dnevno, kako sa Spinuta, tako i s Kampusa.

Splitske studente, posebice one koji žive u studentskim domovima na Spinutu, obradovat će vijest da će se i ove godine moći besplatno voziti posebnom autobusnom linijom koja će prometovati na relaciji od Spinuta do Kampusa.

Naime, danas su prof. dr. sc. Dragan Ljutić, rektor Sveučilišta u Splitu, i Miroslav Delić, predsjednik Uprave tvrtke Promet, potpisali Ugovor o prijevozu, kojim će studentima splitskog Sveučilišta i ove godine biti omogućena bolja povezanost između studentskih domova u Spinutu i Kampusa. Potpisivanju ugovora  su nazočili i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu Jerko Šarić, pročelnica Ureda rektora Ivana Pletković te koordinator infrastrukturnih projekata i projekt menadžer Studentskog centra Marijan Bašić.



Trasa ostaje ista te će besplatni studentski autobusi voziti na relaciji: Spinut – Matoševa - Domovinskog rata – Vukovarska - Bruna Bušića - Matice Hrvatske. U povratku s Kampusa autobusi će prometovati trasom: Velebitska – Solinska – Domovinskog rata – Hrvatske mornarice – Kaštelanska – Spinut. Predviđeno je 6 polazaka dnevno, kako sa Spinuta, tako i s Kampusa.
FOTO: UNSPLASH