LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za maturante, ali i one starije

Dan otvorenih vrata FER-a: Razgovarajte s robotima i osjetite udar munje

Saznajte čime se bave FER-ovci, kako je to biti znanstvenik/ca i upoznajte buduće kolege i kolegice, a čeka vas i pub-kviz.

Saznajte čime se bave FER-ovci, kako je to biti znanstvenik/ca i upoznajte buduće kolege i kolegice, a čeka vas i pub-kviz.

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u subotu, 25. studenoga 2023., održava se Dan otvorenih vrata. Od 10 do 16 sati, na adresi Unska 3, svi zainteresirani, a prvenstveno maturanti, mogu saznati čime se studenti i profesori FER-a bave, iskusiti kako je to biti znanstvenik, ali i upoznati potencijalne buduće kolegice i kolege!
 

Zanimljive aktivnosti i novi studijski programi


Brojni FER-ovi zavodi predstavit će čime se bave, kao i mehanička računala, igricu FERillaz, tablete s igricama za niže uzraste, radionicu robotike, mikroskop za promatranje svijeta mikro i nanoelektronike, kao i mogućnosti mobilnosti studenata u smislu putovanja i studiranja u drugim zemljama. Kao suosnivač, FER će predstaviti i nove studijske programe Primijenjene kognitivne znanosti, Biomedicinskog inženjerstva i Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora.

FOTO: FER, PR
 

VEZANO: FER Survival Guide: predavanje koje se ne propušta!


 

Posjetitelji će se moći okušati i u razgovoru s robotima, boriti se svjetlosnim mačevima, urlati u gluhoj komori, uroniti u virtualnu stvarnost, osjetiti udar munje, pobijediti umjetnu inteligenciju u Pongu, te zaigrati pub-kviz.
 

,,Atmosferu s prošlih godina pogledajte u galeriji fotografija te kratkom promotivnom filmu s prošlogodišnjeg Dana otvorenih vrata, a pozivamo vas da zapratite i naš Facebook događaj.” – poručuju iz FER-a.

FOTO: FER PR