LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Dan Fakulteta organizacije i informatike obilježit će i svečana dodjela nagrada

Na ovoj prigodi dodijelit će se nagrade i priznanja nastavnicima, studentima i ostalim nenastavnim djelatnicima.

Na ovoj prigodi dodijelit će se nagrade i priznanja nastavnicima, studentima i ostalim nenastavnim djelatnicima.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu svečano obilježava Dan fakulteta u petak, 15. prosinca 2023., u 12 sati, u Koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu. Tom će prigodom nastavni i nenastavni djelatnici, ali i studenti dobiti zaslužene nagrade i priznanja.

Nagrada za životno djelo ide u ruke prof. dr. sc. Diani Šimić, nagrada za izuzetno zalaganje nenastavnom osoblju ide Viki Kerekeš, mag. nov. te nagrada za predan rad nenastavnom osoblju ide Nataši Barič, inf.
 

Nagrade za najbolje studente


Nagradu će dobiti tri studenta sa sveučilišnog prijediplomskog studija Informacijski i poslovni sustavi, od kojih se posebno ističe student treće godine, Tin Tomašić, s prosjekom ocjena 4,765.

Također, nagrada ide u ruke studentica i studenata sveučilišnog prijediplomskog studija Ekonomika poduzetništva, među kojima je najbolji student prve godine, Sebastijan Geček, s prosjekom ocjena 4,6.

Na stručnom preddiplomskom studija Informacijske tehnologije i digitalizacije poslovanja (1. i 2. godina) – Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (3. godina) najveći uspjeh s prosjekom ocjena 4,346, ostvario je student druge godine Matko Kekez.

I studenti diplomskih studija informatike ostvarili su izuzetan uspjeh. Tako je studentica druge godine Marija Kuštelega ostvarila prosjek ocjena 5,0.

Na sveučilišnom diplomskom studiju Ekonomika poduzetništva najbolji rezultat ostvarile su studentice druge godine Valentina Čajko i Nikolina Županić s prosjekom ocjena 4,667.

Nagrada najboljim studentima prema znanstvenim, stručnim i sportskim postignućima ide Karli Franović, Andriji Krmpotiću, Eugenu Petošiću, Sari Sušac, Danielu Škrlac, Tinu Tomašiću, Petru Zniki i Luciji Zrna.
 

Povelja i priznanja


Povelju Prijatelj FOl-ja za promociju i suradnju s FOl-em dobio je izv. prof. dr. sc. ing. Peter Márton (Fakultet za znanost o menadžmentu i informatiku, Sveučilište u Žilini, Slovačka).

Na svečanosti će se dodijeliti i priznanje za najbolji znanstveni rad u časopisu s najvećim pokazateljem citiranosti. Ono ide u ruke prof. dr. sc. Blaženki Divjak i Petri Vondra, mag. inf.

Drugo priznanje, za uspješnu poslovnu suradnju s fakultetom, dobit će SICK Mobilisis, Factory X, Oracle, Infodom, Speck, Arbona, Konzum, Emil Frey Digital d.0.0.,Financijska agencija, IGEA, Intesa Sanpaolo International Value Services, PLIVA Hrvatska d. o. o.,Infobip, CROZ, IBM iX, Infinum, CRO AI, Poslovna inteligencija, Photomath i Cratis.
FOTO: FOI/FB SCREENSHOT VIA CANVA