LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kreativna radionica

CTK Rijeka nudi priliku svim kreativcima!

Centar tehničke kulture Rijeka nudi priliku mladim kreativcima za sudjelovanje u radionicama.

Centar tehničke kulture Rijeka nudi priliku mladim kreativcima za sudjelovanje u radionicama.

Centar tehničke kulture Rijeka otvara prijave za upis na kreativne radionice pod nazivom KREATOR i KREATOR++, a svaka radionica namijenjena je određenim dobnim skupinama.
 


VEZANO: Na ovoj radionici upoznajte natječaj vrijedan 33 milijuna eura


 

Radionica za mlađe

 

KREATOR radionica je prilagođena učenicima od 6. do 8. razreda osnovne škole te će se održavati svakog četvrtka od 18:15 do 19:45 sati.  Radionica pruža detaljan uvid u sve aspekte digitalnih medija i nudi mogućnost za upoznavanje svih tehnika fotomontaže kroz korištenje programa Photoshop, istraživanje područja grafičkog dizajna uz pomoć Adobe Illustratora, stvaranje jednostavne društvene igre, usvojenje vještine rukovanja DSLR i GoPro kamerama te savladavanje montaže kroz upotrebu programa DaVinci Resolve i CapCut.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CTK Rijeka (@ctkrijeka)

 

Radionica za malo starije

 

KREATOR ++ radionica namijenjena je mlađoj populaciji od 15 do 30 godina, a održavat će se srijedom u dva termina: prvi od 12 do 13:30 sati, a drugi od 15:30 do 17 sati. Radionica pruža jednostavan i zabavan način stjecanja digitalnih znanja i vještina koje su danas tražene u različitim poslovima.

Sudionici će istražiti osnove fotografije i fotomontaže kroz korištenje fotoaparata, mobitela te alata poput Adobe Photoshopa i PhotoPea. Također će se baviti izradom logotipa i grafika u Adobe Illustratoru, oblikovanjem knjiga i tekstualnih dokumenata u Adobe InDesignu, te učenjem o snimanju i uređivanju videa pomoću programa DaVinci i CapCut.

Zainteresirani se mogu prijaviti na poveznici. 

 

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA