LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pristup stručnoj literaturi

Čitateljima Studentskog.hr popusti od 70 posto u elektroničkoj knjižari Ebook024.com

Omogućen je pristup literaturi za vaše seminarske i diplomske radove – sve na jednom mjestu, u bilo koje vrijeme, bez čekanja u redovima. Polažite ispite s lakoćom!

Omogućen je pristup literaturi za vaše seminarske i diplomske radove – sve na jednom mjestu, u bilo koje vrijeme, bez čekanja u redovima. Polažite ispite s lakoćom!

Na novom portalu Ebook024.com naći ćete najbolju svjetsku stručnu literaturu iz ekonomije, menadžmenta, ljudskih potencijala, marketinga, financija, prava, filozofije, psihologije, etike i drugih srodnih područja. On omogućuje pristup literaturi sedam dana u tjednu, 24 sata na dan, bez obzira na to volite li čitati online ili offline na vlastitom uređaju pomoću aplikacije za offline čitanje iPublishCentral.

Sva izdanja dostupna su za:

  • jednokratnu kupnju
  • godišnjom pretplatom na portal.

Portal se svakodnevno popunjava novim izdanjima. Prati svjetske trendove bestsellera te objavljuje najnovija izdanja svjetskih hit knjiga koja do sada nisu objavljivana u tiskanom obliku, kao što su to, primjerice, knjige Poslovna pravila, Sportski gen, Jedna stvar ili Pregovaranjem do uspjeha. 

Pretplatom na 12 mjeseci ostvarite 70 posto popusta i osigurajte si jedan mjesec besplatnog pristupa literaturi upisivanjem promokoda STUDENTSKIHR. Prvih pet godišnjih studentskih pretplata nagrađuju se seminarom po izboru u organizaciji ZŠEM poslovne akademije do kraja akademske godine Više informacija možete dobiti na elektroničkoj adresi info@ebook024.com.

Foto: Portal Ebook024
FOTO: PINTEREST