LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prestižno natjecanje

CFA Research Challenge: Održano finale prestižnog natjecanja!

Održano finale prestižnog natjecanja!

Održano finale prestižnog natjecanja!

CFA Research Challenge prestižno je natjecanje u kojem studenti dobivaju iskustva iz pravog života i pritom preuzimaju ulogu istraživačkog analitičara što im nudi praktično mentorstvo i intenzivnu obuku iz financijske analize i profesionalne etike te testira njihove analitičke vještine, procjene, pisanje izvještaja i prezentacijske vještine, piše Poslovni.hr.

 


VEZANO: Vodič za buduće studente: Kako odabrati pravi fakultet?


 

Ovogodišnje natjecanje

 

Ove je godine četvrti put održano finale CFA Research Challengea u hotelu International u Zagrebu. Na natjecanju su sudjelovala dva tima studenata s Ekonomskog fakulteta u Splitu, jedan tim studenata s Ekonomskog fakulteta u Rijeci, jedan tim studenata s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, jedan tim studenata s RIT-a, jedan tim studenata sa Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta te jedan tim studenata s Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, a uspješni studenti s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu pobijedili su u finalu natjecanja.

 

Veliko iskustvo

 

Krešo Vugrinčić, jedan od sudaca i članova CFA Udruge Hrvatska,komentirao je značenje toga natjecanja za studente koji imaju priliku doživjeti korisno iskustvo za svoje buduće karijere, ali je također dobra prilika za poslodavce koji mogu prepoznati talentirane mlade studente.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA