LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar karijera FER-a i eSTUDENT

„Career Speed Dating" pali iskru između studenata i poslodavaca

Čak 42 poduzeća svoje će buduće kolege i suradnike potražiti među studentima i onima koji su nedavno magistrirali. Prijave za sudjelovanje traju do 3. prosinca.

Čak 42 poduzeća svoje će buduće kolege i suradnike potražiti među studentima i onima koji su nedavno magistrirali. Prijave za sudjelovanje traju do 3. prosinca.

Otvorene su prijave studenata za Career Speed Dating - spoj razgovora za posao i speed datea koji će se održati 14. prosinca 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Ovaj događaj namijenjen studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta i veleučilišta zajednički organiziraju Centar karijera FER-a i eSTUDENT. 

Buduće kolege i suradnike potražit će 42 poduzeća podijeljena u sedam skupina prema području kojim se bave i kadrovima koje traže. Svaki student će imati 8 minuta da se u najboljem svjetlu predstavi poduzeću te da zajedno otkriju hoće li zaiskriti među njima. U tom će se vremenu predstaviti poslodavcu i imati priliku dobiti odgovore na pitanja koja ga najviše zanimaju. 

Nakon intervjua će ocijeniti jedni druge, odnosno pohvaliti što je bilo dobro ili sugerirati što poboljšati. Poslije kratke pauze započinje razgovor s novim poslodavcem i tako dok se ne obiđu sve tvrtke u jednoj skupini. Studente koji ostave najbolji dojam na predstavnike poduzeća, uz potencijalno zaposlenje, očekuju i bogate nagrade koje će primiti na after partyu nakon događanja. 

Na ovogodišnjem Career Speed Datingu sudjeluju: Abest (Croteam), Adacta, Atlantic Grupa, AVL-AST, Axilis, Byte Lab Grupa, Combis, Croatia osiguranje, CS Computer Systems, Danieli Systec, ecx.io croatia, Ericsson Nikola Tesla, FIVE, GDi, Gideon Brothers, GlobalLogic, HashCode, Hrvatski Telekom, Huawei Technologies, INFIGO IS, INFINUM, Infobip, KONČAR – Institut za elektrotehniku, Memgraph, PLIVA Hrvatska, Poslovna inteligencija, RASCO, Repsly, Rimac Automobili, Schneider Electric, Sedam IT, Span, SysKit, Tehnozavod Marušić, Telegra Solutions, Trikoder, Undabot, Vertiv Croatia, Vipnet, Visage Technologies, Yazaki Europe i Zagrebačka banka.

Studenti i oni koji su nedavno magistrirali mogu se prijaviti do 3. prosinca 2017. Broj mjesta je ograničen i vrijeme prijave će se uzimati u obzir pa se isplati biti brz. 
Više informacija možete saznati na službenoj internetskoj i Facebook stranici.

FOTO: ESTUDENT