LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sajam karijera

Career Day spaja sve zainteresirane studente s potencijalnim poslodavcima

– Career Day idealna je prilika za sve studente koji traže način da uspostave taj prvi kontakt sa željenim poslodavcima. – navodi glavna organizatorica Sajma.

– Career Day idealna je prilika za sve studente koji traže način da uspostave taj prvi kontakt sa željenim poslodavcima. – navodi glavna organizatorica Sajma.

BEST Zagreb organizira novo izdanje sajma karijera pod nazivom Career Day 2020 kako bi potaknuo suradnju i umrežavanje studenata i kompanija. Održat će se 15. i 16. listopada. 

Ovaj je događaj prvi put održan prošle godine u sklopu inženjerskog natjecanja EBEC. Ponukani uspjehom i pozitivnim povratnim informacijama iz Udruge su ga odlučili i ove godine ponoviti. S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, održat će se virtualno na platformama Zoom i Remo Conference.

Prvog dana odvijat će se panel-rasprava na temu Poslovanje u doba korone te interaktivne radionice. Nakon toga poslodavci će odraditi svoje predstavljanje. Drugi dan posvećen je tzv. Speed Networkingu. Prijavom u sustav student se uključuje u virtualnu sobu u kojoj se nalazi poslodavac u području njegova interesa. Zatim slijedi serijal intervjua između poslodavaca i studenta koji će pojedinačno trajati 90 sekundi.

Glavna organizatorica Maria Lučić kaže:

Career Day idealna je prilika za sve studente koji traže način da uspostave taj prvi kontakt sa željenim poslodavcima. Također, iako će poslodavci većinski biti iz STEM područja, svi su dobrodošli i od poslodavaca i od studenata tako da će se zasigurno pronaći za svakoga ponešto.

Prijave za sudjelovanje na Speed Networkingu već su započele, a traju do 11. listopada. Dodatne informacije mogu se pronaći na službenim stranicama Sajma.

BEST Zagreb (Bratstvo Europskih Studenata Tehnologije) volonterska je i neprofitna studentska udruga koja okuplja studente tehničkih i tehnoloških fakulteta. Organizira razne projekte, konferencije, seminare i sajmove kako bi studentima pružila priliku da se iskažu, nešto dodatno nauče i uspostave kontakt s potencijalnim budućim poslodavcima.

FOTO: FACEBOOK / BESTCAREERDAY