LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt SSHDKI-ja

Business Week uvodi studente u svijet digitalnog marketinga i poduzetništva

Projekt obuhvaća niz aktivnosti koje će se održati online – preko Zooma i uživo na YouTube kanalu SSHDKI.

Projekt obuhvaća niz aktivnosti koje će se održati online – preko Zooma i uživo na YouTube kanalu SSHDKI.

Studentska sekcija Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa organizira projekt pod nazivom Business Week. Održat će se od 18. do 20. svibnja 

– Ovaj trodnevni događaj uvodi sve zainteresirane studente u svijet poslovanja, online marketinga i poduzetništva. – ističu organizatori.

Projekt obuhvaća niz aktivnosti koje će se održati online – preko Zooma i uživo na YouTube kanalu SSHDKI. Organizatori otkrivaju što su sve pripremili i koga će ugostiti:

–Prvi dan, 18. svibnja, od 14 h na rasporedu su predavači: Miroslav Varga, Saša Petar, Ilija Brajković, Ratka Jurković i predavanje tvrtke Fidelta. Program drugog dana, 19. svibnja, započinje u 11 h panel-raspravom Develop a business mindset u kojoj će ujedno sudjelovati i bivši studenti Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije: Mario Panjičko, Ivan Mohler i Tatjana Ignjatić Zokić. Nakon panel-rasprave slijede predavanja startup tvrtki: Zipato, Sportreact i BambooLab. Treći dan, 20. svibnja, u programu je speed dating od 13 h u kojem će svi prijavljeni studenti moći razgovarati s poslodavcima iz tvrtki Xelia, Fidelta i Pliva jedan na jedan.

U tijeku su prijave za sudjelovanje. Vrše se na poveznici.
FOTO: PIXABAY