LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poslovna edukacija

Budi korak ispred budućeg poslodavca

RIT Croatia, Goethe Institut Kroatien i ZŠEM – Poslovna akademija odgovorit će na vaše potrebe kojima ćete zadiviti budućeg poslodavca.

RIT Croatia, Goethe Institut Kroatien i ZŠEM – Poslovna akademija odgovorit će na vaše potrebe kojima ćete zadiviti budućeg poslodavca.

Još niste sigurni koji fakultet upisati? Želite naučiti novi strani jezik, a njemački se čini kao dobra ideja, ili planirate provesti semestar u inozemstvu pa su vam potrebne potvrde o poznavanju engleskog jezika? Donosimo vam nekoliko institucija koje odgovaraju na sve vaše potrebe kojima ćete zadiviti svog (budućeg) poslodavca.

RIT Croatia jedini je američki koledž u Hrvatskoj, a osnovan je 1997. godine u Dubrovniku. Institucija je nastala suradnjom između uglednog američkog sveučilišta Rochester Insitute of Technology i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. Nalazi se na dvije lokacije, u Zagrebu i Dubrovniku. Trenutno se na preddiplomskom studiju izvode tri stručna studija: Menadžement u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik), Međunarodno poslovanje (Zagreb), Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Osim preddiplomskih programa, na ovoj viskoobrazovnoj instituciji izvodi se i Master of Science program Service Leadership and Innovation. Nakon završeka studija, RIT Croatia izdaje dvije diplome međunarodno priznatu američku diplomu koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology i hrvatsku diplomu, koju dodjeljuje RIT Croatia. Programi i nastavni planovi u potpunosti su usklađeni sa suvremenim američkim standardima obrazovanja, a zbog međunarodnog okruženja, studij je izvrstan izbor za ambiciozne i kreativne mlade ljude.

Goethe Institut kulturna je ustanova Savezne Republike Njemačke. Djeluje diljem svijeta s ciljem pomaganja učenja njemačkog jezika i širenja informacija o kulturnom, društvenom i političkom životu Njemačke. Goethe Institut Kroatien pokretač je i sudionik mnogih kulturnih događaja na kojima se, osim prezentacije njemačke kulture, potiču dugoročni projekti za međukulturalnu razmjenu. Institut u Hrvatskoj posjeduje ogroman fond knjiga i medija za različite namjene – bilo da želite saznati više o Njemačkoj ili ste zainteresirani za učenje ili podučavanje njemačkog jezika. Provjerite jezični program Goethe Instituta Kroatien.

Ako uskoro planirate nastaviti obrazovanje na inozemnom sveučilištu, morat ćete polagati TOEFL test. To je test provjere znanja engleskog jezika kojim dokazujete spremnost za akademski uspjeh. Zagrebačka škola ekonomije i managementa i ZŠEM – Poslovna akademija organiziraju pripremni tečaj za TOEFL IBT test. Na nastavi u trajanju od 33 sata očekuju vas intenzivna vježba i rad na provjerenoj i kvalitetnoj literaturi. Zauzmite svoje mjesto što prije.

Cjelovitu ponudu poslovne edukacije, fakulteta i tečajeva pronađite na EduCentru, portalu za edukaciju.

FOTO: FLICKR