LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Djelo studentice Ivane Babić

Božićne instalacije s citatima iz Malog princa i Winnie Pooha postavljene u riječkim menzama

Studenti i studentice riječkog sveučilišta obradovali su se i izmijenili slatke poruke s božićnih instalacija postavljenima u restoranima Kampus, Mini i Index.

Studenti i studentice riječkog sveučilišta obradovali su se i izmijenili slatke poruke s božićnih instalacija postavljenima u restoranima Kampus, Mini i Index.

Božićno ludilo je službeno započelo, a dio božićnog duha i šarma definitivno se osjeti i u riječkim menzama gdje možete pronaći božićne instalacije s porukama koje svakodnevno studentima i studenticama uljepšavaju dan. Riječ je o ideji Ivane Babić, studentice Akademije primijenjenih umjetnosti, koja je i sama sudjelovala u njezinoj realizaciji.
 
U restoranu Kampus, Mini i Index, zahvaljujući Odjelu za organizaciju slobodnog vremena studenata Studentskog centra u Rijeci, postavljene su tri instalacije u obliku božićnog drvca, Djeda Mraza i božićne kuglice. I to nije sve – osim što mame instantan osmijeh na lice prolaznika, na njima je nalijepljen niz inspirativnih poruka koje odašilju čaroban božićni duh.

Svaka instalacija na sebi sadrži male šarene papiriće s otisnutim citatima koji su preuzeti iz Maloga princa, knjige za djecu Medvjedić Winnie Pooh i drugih poznatih štiva. Poruke su napisane na hrvatskome, ali i engleskome jeziku da ih mogu uzeti te razumijeti i Erasmus studenti. 

Evo što je o samoj ideji i cilju ovih božićnih instalacija za portal Svjetionik rekao Kruno Topolski, voditelj Službe za organizaciju slobodnog vremena studenata:

– Nadamo se da će naše studente i njihove bližnje obradovati ove lijepe želje, koje smo im s velikim veseljem pripremili te da ćemo im bar malo uljepšati ovo neobično božićno vrijeme. 

FOTO: PEXELS