LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Bodovna granica za useljenje u dom pala ispod 1300 bodova

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu u Zagrebu trebaju se useliti do 24. studenog 2020. godine.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu u Zagrebu trebaju se useliti do 24. studenog 2020. godine.

Studentski centar u Zagrebu spustio je bodovnu granicu za useljenje u studentski dom na 1295 bodova. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodovne granice dužni su useliti se zaključno do 24. studenog 2020.

Prije useljenja trebaju obaviti liječnički pregled. Oni koji to ne učine kod liječnika školske ili sveučilišne medicine mogu ga obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom se potvrdom mogu privremeno useliti u dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

Stanari koji se usele u dom do 15. dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16. dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa stanarine.
– Prilikom useljenja, tj. potvrdom rezervacije smještaja, stanar je dužan podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo. – stoji u obavijesti.
FOTO: STUDENTSKI.HR