LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za studentski džep

BEST-ovi jesenski seminari

Pitate se kako posjetiti mjesta kao što su Aveiro, Rim, Istanbul ili mnoge druge gradove diljem Europe sa studentskim budžetom?

Pitate se kako posjetiti mjesta kao što su Aveiro, Rim, Istanbul ili mnoge druge gradove diljem Europe sa studentskim budžetom?

Već sad mislite da ćete ljeto provesti radeći ili učeći za jesenske ispitne rokove te se nakon njih demotivirani vratiti na faks među stare kolege?

Promijenite to na vrijeme! Učinite početak iduće akademske godine boljim nego ikad.

Zabava, širenje vidika u području znanosti koje vas zanima, upoznavanje novih (super) ljudi, i to sve u jednom od europskih gradova po vašem izboru.

Zvuči primamljivo? Prateći nekoliko jednostavnih koraka, učini ovu jesen najboljom dosad!

1. Napravite korisnički račun na best.eu.org

2. Odaberite lokaciju (možete se prijaviti na do tri seminara) i pritisnite Apply!

3. Napišite motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga vaše kolege studenti, pokušajte se istaknuti i nasmijati ih!)

4. Pošaljite mail na: ava.marusic@BEST.eu.org sa svojim imenom i prezimenom, brojem iksice, fakultetom, smjerom i godinom studija. Tako ćemo utvrditi da ste studenti i vaši će se računi validirati te će vaša prijava postati valjana.

Kraj prijava je 11. 5., ali preporuča se izbjegavati prijave u zadnji čas - zbog velike navale server zna proglasiti štrajk.

Ako imate još pitanja, potpitanja ili bilo kakvih nedoumica, javite se na: ava.marusic@BEST.eu.org.

FOTO: DYNAMOTO