LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga Igra

Besplatna edukacija u svrhu povećanja zaposlenosti mladih

Na besplatnu edukaciju se mogu prijaviti mladi u dobi od 18 do 29 godina te studenti završnih godina studija društveno-humanističkog usmjerenja.

Na besplatnu edukaciju se mogu prijaviti mladi u dobi od 18 do 29 godina te studenti završnih godina studija društveno-humanističkog usmjerenja.

Udruga Igra provodi besplatnu edukaciju za mlade. Edukacija „Jačanje profesionalnih kompetencija za povećanje zapošljivosti“ namijenjena je mladim nezaposlenim osobama te je organizirana s ciljem lakšeg pronalaženja zaposlenja na hrvatskom tržištu rada.

Neki od ciljeva edukacije su, kako navode organizatori: spoznaja vlastitih prepreka i potencijala vezanih za uspješniju potragu za poslom, razvijanje vještine potrebne za uspješnije predstavljanje poslodavcima, unapređivanje kompetencija u svrhu povećanja radne učinkovitosti, informiranje o drugim načinima zapošljavanja i samozapošljavanja te pisanje projekta.

Na besplatnu edukaciju se mogu prijaviti mlade nezaposlene osobe u dobi od 18 do 29 godina uz uvjet da nisu u sustavu obrazovanja i osposobljavanja te studenti završnih godina studija društveno-humanističkog usmjerenja. Polaznici također moraju imati prebivalište u Republici Hrvatskoj.

Za edukaciju će biti odabrano 10 polaznika kojima će organizatori pokriti troškove edukacije, smještaja i prijevoza. Prijaviti se možete do 31. kolovoza slanjem ispunjenog obrasca za prijavu na e-mail: nikolina.vodanovic@udrugaigra.hr.

Obrazac za prijavu i dodatne informacije vezane za provođenje edukacije možete pronaći na službenim stranicama Udruge Igra. Poziv za sudjelovanje i iskustva sudionika prethodnih edukacija pročitajte na poveznici.

FOTO: FACEBOOK