LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Diplomski studij

Asseco dodjeljuje stipendije studentima FER-a, FOI-ja i PMF-a

Iznos mjesečne stipendije jest 2000 HRK, a ugovor se potpisuje na 12 mjeseci, s mogućnošću produljenja do trenutka diplomiranja.

Iznos mjesečne stipendije jest 2000 HRK, a ugovor se potpisuje na 12 mjeseci, s mogućnošću produljenja do trenutka diplomiranja.

Jedna od vodećih IT tvrtki u regiji jugoistočne Europe u domeni produkcije i implementacije vlastitih softverskih rješenja, Assecco SEE d.o.o., nudi tri stipendije studentima rednovnog diplomskog studija  FER-a, FOI-ja ili PMF-a.

Glavni kriterij odabira studenata stipendista bit će regularni selekcijski postupak u tvrtki Asseco koji moraju proći svi prijavljeni kandidati. Iznos mjesečne stipendije jest 2000 HRK, a ugovor se potpisuje na 12 mjeseci, s mogućnošću produljenja do trenutka diplomiranja.

Rok je za prijavu 15. studeni 2016, a potrebna je natječajna dokumentacija: životopis, potpisana izjava o tome da student ne prima drugu stipendiju (ili ako prima, u kojem iznosu) i potvrda fakulteta o redovnom studiranju. Prijave se šalju na mail human.resources@asseco-see.hr s naslovom Prijava za Asseco stipendiju.

Za ostala pitanja moguće je obratiti se Mariji Hrebac Hlobik na mail marija.hrebac@asseco-see.hr

FOTO: PIXABAY