LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
eSTUDENT-ovo natjecanje u izradi aplikacija

App Start Contest 2014. ulazi u završnu fazu

Na natjecanje se prijavilo više od 50 studentskih timova s raznih fakulteta iz cijele Hrvatske, a ovogodišnje natjecanje obilježeno je stalnim „feedbackom“ vodećih stručnjaka.

Na natjecanje se prijavilo više od 50 studentskih timova s raznih fakulteta iz cijele Hrvatske, a ovogodišnje natjecanje obilježeno je stalnim „feedbackom“ vodećih stručnjaka.

Bliži se završna faza App Start Contesta, studentskog natjecanja u izradi aplikacija za mobilne platforme. Natjecanje već treću godinu zaredom organiziraju studenti volonteri studentske udruge eSTUDENT uz podršku poduzeća partnera: Vipnet, Omega Software, Degordian, Pet minuta, Nanobit, Troido i Infobip.

Na natjecanje se prijavljuju studenti u timovima, a natjecati se mogu sa svojom idejom ili tako da rješavaju zadani problem koji je postavio Vipnet.

Na natjecanje se prijavilo više od 50 studentskih timova s raznih fakulteta iz cijele Hrvatske, a ovogodišnje natjecanje obilježeno je stalnim feedbackom vodećih stručnjaka iz navedenih poduzeća, koji kroz konzultacije uživo i pisane komentare usmjeravaju natjecatelje prema konačnom cilju – uspješnom start-upu.

Ono što App Start Contest dodatno ističe u odnosu na ostala start-up natjecanja jest izražen edukativni karakter, što je potvrđeno predavanjima koja predstavnici poduzeća partnera održavaju svaki tjedan.

Osim za natjecatelje App Start Contesta, predavanja su otvorena za sve zainteresirane i održavaju se srijedom u 16:00 na FER-u. Do kraja natjecanja slijede još 4 zanimljiva praktična predavanja koja će održati vodeći IT stručnjaci.

App Start Contest 2014. završit će svečanom ceremonijom na kojoj će se od 10 najboljih timova, na temelju njihovih javnih prezentacija, birati pobjednici. Pritom će biti nagrađeni bogatim novčanim nagradama koje će im olakšati lansiranje start-up aplikacija na tržište. Završnica se tradicionalno održava na FER-u i zaokružuje ovu uspješnu studentsku start-up priču.

FOTO: ESTUDENT