LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Happy Hour

Aplikacija koja nudi sve akcije na jednom mjestu

Happy Hour je besplatna aplikacija koja korisnicima nudi informacije o popustima na razne usluge i proizvode.

Happy Hour je besplatna aplikacija koja korisnicima nudi informacije o popustima na razne usluge i proizvode.

Zar nije dobro znati sva mjesta na kojima je Happy Hour? Ekipa mladih i entuzijastičnih ljudi sjedila je u kafiću u Heinzelovoj u kojem je bila neka od akcija. Malo razmišljanja i složili su se kako bi bilo odlično znati gdje su sva mjesta u gradu koja nude akcije. Tako je otprilike iz ideje studenta veterine, a potom izvedbe studenata FER-a nastao Happy Hour, besplatna aplikacija koja korisnicima nudi informacije o popustima na razne usluge i proizvode. „Happy.hr aplikacija aktivna je od srpnja 2013. godine na platformi za Android i IOS. Počeli smo s kafićima i već nakon vrlo kratkog vremena shvatili da je ovaj način oglašavanja pogodan za sve što ima radno vrijeme“, istaknuo je Juraj Rajtić - Žlof

Jednim klikom vrlo lako možete saznati za sve akcije i popuste u blizini, naravno, ako imate instaliranu aplikaciju Happy Hour. Jednostavno kliknite na „listu ponuda“ ili „ponude u tvojoj blizini“ i otvorit će vam se mnoštvo ponuda, akcija i slično. Primjerice, možete odabrati najbolje ponude i iskoristiti ih bez kupona, rezervacija ili plaćanja unaprijed. Također možete označiti svoje najdraže kafiće, restorane ili frizerske salone kao favorite te primati obavijesti o njihovim novim ponudama.  Međutim, osim kafića, ovdje možete pronaći mnoštvo drugih informacija; od salona za uljepšavanje do teretana i klizališta. „Aplikacija je podijeljena u kategorije kao što su: piće, hrana, zabava, ljepota i druge. Korisnik sam izabire kategoriju koja ga zanima i prema vlastitim željama izabire neku od ponuđenih akcija ili popusta. Osim popusta, uskoro će moći naći i razna događanja u gradu, kao i stanje u prometu. Korisnici mogu sami favorizirati svoja najdraža mjesta u gradu. Tako svaki put kada favorizirani ponuđač objavi neku novu ponudu, njima automatski dolazi push-notifikacija na mobitel“, pojasnio je Juraj.

Glavna misija osnivača jest osigurati privlačnu i funkcionalnu platformu kojom bi se povećao promet i efikasnost oglašavanja te poboljšala komunikacija s korisnicima. Osim toga, žele na brz, jednostavan i dostupan način omogućiti korisnicima pregled ponuda koje im mogu donijeti znatne uštede pri kupovini željenih usluga i proizvoda, a za sada su, kako kažu, nailazili samo na riječi hvale.

Zasad je aplikacija dostupna za korištenje putem interneta i smatrphone uređaja. Prijaviti se možete putem Facebooka, korisničkog računa otvorenog preko aplikacije ili putem web-stranice.

 

FOTO: SCREENSHOT/HAPPY HOUR