LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Buđenje interesa i "znatiželje"

Agencija Degordian nadahnjuje volontere Studentskog.hr

Želja za radom, kreativnost, potreba za novim znanjima i iskustvima – sve su to osobine mladih volontera Studentskog.hr. Prepoznala ih je i agencija Degordian koja podržava rad portala.

Želja za radom, kreativnost, potreba za novim znanjima i iskustvima – sve su to osobine mladih volontera Studentskog.hr. Prepoznala ih je i agencija Degordian koja podržava rad portala.

Sve za studente na jednom mjestu misao je vodilja u radu portala Studentski.hr. I zaista, u svojemu se trogodišnjem radu uspio profilirati kao središnji studentski medij. Osim svih potrebnih vijesti studenti na portalu mogu pronaći bazu materijala, oglasa i poslova te popis svih aktivnih udruga i projekata.

Rezultat je to rada studenata volontera kojih je do danas više od 300 dobilo priliku za stjecanje iskustva i unaprjeđenje vještina sudjelovanjem u raznim područjima rada na portalu. Stoga posebnost ovakvog medija, uz njegovu posjećenost te količinu i raznolikost sadržaja, čine upravo mladi volonteri koji ga sami uspijevaju kreirati, svakodnevno raditi na njegovom napredovanju i promicati vrijednosti zbog kojih postoji.

Upravo tu posebnost prepoznaje i agencija Degordian, jedna od najbrže rastućih u području digitalnog marketinga i produkcije u regiji, radeći za klijente na globalnoj razini. Shodno njezinoj misiji, zaposlenici ondje stvaraju posebno važna iskustva prožeta emocijama s izvrsnim rezultatima. To su iskustva koja ih potiču, inspiriraju i čine znatiželjnima. Stoga, njezina podrška ovakvom studentskom projektu ne čudi jer naglasak na strasti za radom i zaigranosti koja iz nje proizlazi okreću se upravo prema mladim ljudima željnim novih znanja i iskustava. Mladi su praktikanti u spomenutoj agenciji dobrodošli, a želja za učenjem je cijenjena. Kreativnost se ondje za studente isplati i dalje razvija te je cilj poduzeća  iste studente zadržati i zaposliti.

S takvim je ciljem pokrenuta i suradnja portala Studentski.hr i agencije Degordian inspirirati mlade i pružiti im priliku za profesionalan rad i iskustvo. Različitim edukacijama, radionicama i predavanjima stručnjaci iz Degordiana omogućit će studentima volonterima da razviju nove vještine i znanja te pobude nove interese ili kako oni to nazivaju – znatiželju.

Foto: Degordian
FOTO: FLICKR