LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski dom Cvjetno naselje

Advent na Cvjetnom: što vas sve očekuje?

Sve donacije prikupljene tijekom događaja bit će namijenjene Dječjem domu u Zagrebu, pružajući priliku zajednici da se ujedini u dobrotvornoj gesti i pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Sve donacije prikupljene tijekom događaja bit će namijenjene Dječjem domu u Zagrebu, pružajući priliku zajednici da se ujedini u dobrotvornoj gesti i pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Advent na Cvjetnom se vraća, donoseći toplinu blagdanske atmosfere u Družionu SD Cvjetno naselje od 12. do 14. prosinca.

Očekuje vas niz događanja, uključujući pub quiz, tombolu, te priliku za druženje uz mirisne fritule i kuhano vino. Organizatori su se potrudili pripremiti program koji će zadovoljiti raznolike interese posjetitelja i osigurali odličnu atmosferu.
 


VEZANO: Studenti napravili 150 litara vlastitog vina: možete ga kupiti na adventu


 

Možete osvojiti razne nagrade


Jedan od posebnih naglasaka ovogodišnjeg Adventa na Cvjetnom je prisutnost sponzora. Među njima se ističu Amazinga, koja je pripremila posebna iznenađenja za najbolje ekipe, Club Roko koji će osigurati nezaboravne studentske noći, te Arriva Croatia koja će nekoga sretnog vratiti kući ili odvesti na zasluženi vikend odmor. Ovo je prilika za posjetitelje da osvoje vrijedne nagrade i stvore lijepe uspomene.

No, Advent na Cvjetnom ne zaboravlja na svoj humanitarni karakter. Sve donacije prikupljene tijekom događaja bit će namijenjene Dječjem domu u Zagrebu, pružajući priliku zajednici da se ujedini u dobrotvornoj gesti i pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

Ako želite sudjelovati u pub kvizu 13. prosinca možete se prijaviti slanjem poruke u inbox Domskog Odbora SD Cvjetno naselje. Jedino na što morate pripaziti je da vaša ekipa ima četiri člana, da napišete imena svih članova i ime ekipe. Kotizacija po ekipi iznosi pet eura.
 

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA