LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Održan Times Case Study na FSB-u

A pobjednici su...

Times Case Study natjecanje ove godine održalo se 11. siječnja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Provjerite tko su pobjednici!

Times Case Study natjecanje ove godine održalo se 11. siječnja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Provjerite tko su pobjednici!

Times Case Study natjecanje ove godine održalo se 11. siječnja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Iako smo već najavljivali natječaj, podsjetit ćemo vas da se radi o natjecanju u timovima, kojima je zadatak riješiti određeni problem na dan natjecanja i prezentirati ga na engleskom jeziku ispred stručnog žirija, kojeg su sačinjavali asistent Miro Hegedić, profesor Predrag Ćosić (FSB) i predstavnik CVH Luka Dorić.

Najava

Glavni sponzor ovogodišnjeg Case Study natjecanja bio je CVH - Centar za vozila Hrvatska. Pred natjecatelje je stavljen izazov u kojemu su trebali osmisliti web aplikaciju koja bi ubrzala proces tehničkih pregleda vozila i tako smanjila gužve u stanicama za tehničke preglede. Uz to, natjecatelji su morali zadovoljiti nametnute uvjete koje aplikacija mora zadovoljiti, kao i kako uklopiti aplikaciju u sistem same tvrke. 

Rješavanje

Žiri je bio nadasve impresioniran pruženim rješenjem, a pobjedu i put na polufinalno natječanje u Ankari osvojili su studenti četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Zagrebu: Matej Šešo, Luka Spahija i Ivan Šagolj

Natjecanje se ne bi moglo provesti bez velike aktivnosti i pomoći udruge ESTIEM LG Zagreb, Fakulteta strojarstva i brodogradnje i katedre za Industrijsko inženjerstvo i menadžment, tvrtke CVH, vinarije Šafran i portala posao.hr.

Čestitamo pobjednicima i želimo im sreću u Ankari!

FOTO: ESTIEM LG ZAGREB