LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ususret Svjetskom prvenstvu

Znate li tko su Ivusik, Diđan Lovren, Petkovik? Strani YouTuber pokušao predstaviti Vatrene pa nasmijao Hrvate

Strani YouTuber odlučio je predstaviti popis nogometnih reprezentativaca koji će na nadolazećem Svjetskom prvenstvu braniti hrvatske boje.

Strani YouTuber odlučio je predstaviti popis nogometnih reprezentativaca koji će na nadolazećem Svjetskom prvenstvu braniti hrvatske boje.

Svega nas nekoliko dana dijeli do početka nogometnog ludila. Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo održava se u period od 20. studenog do 18. prosinca, a domaćin će biti država Katar. Hrvatska reprezentacija u natjecanje ulazi kao još uvijek aktualni viceprvak svijeta, stoga ne treba posebno naglašavati kako je ljestvica podignuta jako visoko. Nogomet u Hrvatskoj za dobar dio muške populacije predstavlja najvažniju sporednu stvar na svijetu te će zagriženi fanatici ponovno moći u uživati u cjelodnevnom sportskom programu.
 
Ususret prvenstvu, izašao je zanimljiv video stranog YouTubera koji je pokušao predstaviti Vatrene. Opće je poznato da hrvatski jezik i nije previše lagan pa ne treba čuditi da se glavni akter videa naša u velikom problemu prilikom predstavljanje naše momčadi.

Ivika Ivusik, Ivo Gibrik, Domagouđ Vida, Diđan Lovren, Borna Sousa, Kristijan Đakik,  Đasip Juranovik, Ajvn Perisik, Bruno Petovik, Marko Livađa/Livaha - ovako je YouTuber pročitao imena naših reprezentativaca.

S obzirom da se na popisu nalaze čak tri Josipa (Juranović, Šutalo i Stanišić) YouTuber je zaključio kako je u Hrvatskoj upravo to ime jako popularno.

Pri kraju čitanja, pala je i isprika.

Ispričavam se, znam da sam izmasakrirao vaša imena. Jedva čekam da čujem kako će komentatori to izgovarati da mogu ovo ispraviti.


 
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT