LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GAMESI ISPUNILI SVOJE CILJEVE

Završeno ovogodišnje STEM Games natjecanje, evo tko su pobjednici

Međunarodno studentsko natjecanje, STEM Games, službeno je završilo prošle nedjelje u Umagu.

Međunarodno studentsko natjecanje, STEM Games, službeno je završilo prošle nedjelje u Umagu.

Iako se mislilo da će sve biti u znaku lošeg vremena i kiše, vrijeme se ipak smilovalo i ovogodišnji Gamesi uspjeli su ispuniti sve svoje ciljeve, a to je omogućiti svim natjecateljima da odrade svoja natjecanja neometano do kraja i da se svi dobro zabave uz dodatne popratne sadržaje.

Bilo je mnogo kategorija natjecanja, kao i mnogo prijavljenih fakulteta pa je cijeli tjedan bio prepun zanimljivosti i napetosti! Aktivno je bilo po cijele dane u dvoranama gdje su se igrali futsal, rukomet, košarka, odbojka i stolni tenis, dok su se natjecanja u e-sportu i znanju te naposlijetku i odbojci na pijesku mogla popratiti u samom resortu Polynesia.

U muškoj su kategoriji u futsalu prvu titulu ponijeli studenti FOI-a, u košarci FER-a, fakultet FESB-a u rukometu, FERIT-a u odbojci, a FSB-a u odbojci na pijesku, kao i u stolnom tenisu i veslanju. RITEH je predvodio u šahu.

U ženskim kategorijama, PMF iz Zagreba osvojio je ovogodišnje natjecanje u futsalu i dvoranskoj odbojci, FER-ovke u košarci, UNIPU u rukometu, odbojku na pijesku osvojile su studentice RITEH-a, dok je FOI bio prvi u stolnom tenisu. FERIT je prednjačio u šahu, a u veslanju to je bio PMF iz Zagreba.

Ove je godine studente svaku večer zabavljao DJ dok su za vikend uslijedili domaći izvođači pa je tako u petak atmosferu dizala Vesna Pisarović, a u subotu je uz poznate domaće hitove sve zaključio Bruno Rački i njegov bend Valovi.

FOTO: UNSPLASH