LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Trodnevna manifestacija

Započele sportske igre u Puli u organizaciji Vijeća veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske

Ovogodišnji događaj narastao je u obujmu i značaju, što govori brojka od gotovo 400 sudionika u pet sportova – futsal, odbojka, košarka, stolni tenis i šah.

Ovogodišnji događaj narastao je u obujmu i značaju, što govori brojka od gotovo 400 sudionika u pet sportova – futsal, odbojka, košarka, stolni tenis i šah.

U organizaciji Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH i Odbora za sport Vijeća dekana veleučilišta i visokih škola, drugu godinu zaredom, od 5. do 7. lipnja 2014., održava se prvenstvo veleučilišta i visokih škola RH.

Ovogodišnji događaj narastao je u obujmu i značaju, što govori brojka od gotovo 400 sudionika u pet sportova – futsal, odbojka, košarka, stolni tenis i šah.

Svečano otvorenje ovogodišnjeg prvenstva počinje u 21 sat, u dvorani Mate Parlov, a domaćin - Visoka tehničko-poslovna škola Politehnika Pula - poziva sve zainteresirane da svojim dolaskom uveličaju ovu trodnevnu manifestaciju.

– Veleučilišta i visoke škole u Hrvatskoj oduvijek su bile dom vrhunskim i priznatim sportašima. Zato mi je iznimno drago da ovakav događaj poprima novi nivo ozbiljnosti i kvalitete. – naglasio je predsjednik Vijeća studenata VIVS RH, Toni Ganjto.

Više informacija možete naći na Facebook stranicama Vijeća studenata VIVS RH te info stranici prvenstva.

Podsjećamo, Vijeće studenata VIVS RH koordinativno je i predstavničko tijelo više od 42 000 studenata veleučilišta i visokih škola diljem Hrvatske, što čini gotovo 25% ukupne studentske populacije.

FOTO: KATE VLADISLAVIĆ/STUDENTSKI.HR