LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna triatlon utrka izdržljivosti

Volontirajte na ovogodišnjem IRONMAN-u u Puli

Organizatori Međunarodne triatlon utrke izdržljivosti, poznatije kao IRONMAN 70.3 Pula - Croatia pozivaju sve zainteresirane volontere da sudjeluju u realizaciji i organizaciji događaja od 13. do 19. rujna.

Organizatori Međunarodne triatlon utrke izdržljivosti, poznatije kao IRONMAN 70.3 Pula - Croatia pozivaju sve zainteresirane volontere da sudjeluju u realizaciji i organizaciji događaja od 13. do 19. rujna.

Organizatori Međunarodne triatlon utrke izdržljivosti, poznatije kao IRONMAN 70.3 Pula - Croatia, pozivaju sve zainteresirane volontere da sudjeluju u realizaciji i organizaciji događaja.

Volonteri su na IRONMAN-u i više nego dobrodošli jer tako pomažu svim sportašima u njihovim naporima, pomažu prilikom pripreme startnih paketa, pomažu sportašima prilikom registracije, osiguravaju sigurnost na plivačkoj, biciklističkoj i trkačkoj stazi, osiguravaju stazu u prometu, podržavaju sportaše tijekom utrke, pomažu u tranziciji, pomažu na okrijepnim stanicama, stječu nova poznanstva i prijateljstva, proživljavaju i otkrivaju sportski događaj iznutra, doprinose uspjehu međunarodne sportske manifestacije i predstavljaju Pulu, Istru i Hrvatsku na najbolji mogući način.

Također, volontiranjem na ovom događaju stječete pravo na besplatnu volontersku majicu i kapu, besplatan lunch paket i piće, upisivanje odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu i zahvalnicu od IRONMAN organizacije. Nadalje, volonterima će biti osigurane jedinstvene boje volonterskih majica za grupe od 10 ili više volontera, a te će grupe sudjelovati u natjecanju u kojem je nagrada iznos od 200 eura, koji će biti uplaćen na račun odabrane udruge, kluba ili humanitarne akcije. Sportaši će na kraju utrke odlučiti koja je grupa volontera bila najbolja.

Svi volonteri će tijekom sastanka biti educirani i dobit će sva uputstva, a oni sa posebnim zadatkom dobit će posebnu oznaku. Također, svi volonteri moraju slijediti zahtjeve organizatora.

Ako ste zainteresirani, registrirajte svoje podatke popunjavanjem obrasca na poveznici. Volonteri su potrebni od utorka, 13. rujna do ponedjeljka, 19. rujna, ovisno o tome koje područje pokrivaju.

FOTO: LUCIJA KOSOR/STUDENTSKI.HR