LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zdravo volontiranje – doslovno

Volontiraj na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Otvoren je natječaj za volontere i volonterke na ovogodišnjoj Kampusijadi, a prijave traju do 10. travnja!

Otvoren je natječaj za volontere i volonterke na ovogodišnjoj Kampusijadi, a prijave traju do 10. travnja!

Ove godine održava se 7. po redu Kampusijada – sportsko natjecanje i druženje studenata Sveučilišta u Zagrebu, visokih škola i veleučilišta na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. Projekt je 2009. godine pokrenuo Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom prometnih znanosti i Hrvatskim studijima. Studenti imaju priliku natjecati se u grupnim i pojedinačnim sportovima, no oni koji možda vole sport samo iz topline svoga doma mogu biti dio Kampusijade kao volonteri.

Ovogodišnja Kampusijada održat će se 12. svibnja (11. svibnja igrat će se kvalifikacije za sportove koji prime najviše prijava). Tako vam je ponuđena prilika da postanete volonter/ka koji će odgovarati na sve upite i nedoumice, usmjeravati ljude (veseliti se i plakati s njima), pomoći pri realizaciji, ali usput i popite koje pivo, sjesti na travu, navijati ili se jednostavno dobro zabaviti... uz nešto rada, naravno. Ovogodišnji volonteri dobit će majice, ručak, odlično društvo, ali i tajne informacije koje su nepoznate čak i Horatiju Caneu. Jedino nisu Chucku Norrisu. Na kraju svega, volonteri će dobiti i potvrde o volontiranju, ali i fotografije s predstavnicima Ministarstva, SC-a, Sveučilišta i fakulteta.

Eto, više dobivate nego što dajete jer ipak volontiranje daje dozu osjećaja korisnosti, sreće i unutrašnjeg bogatstva, a uz to i veliku dozu iskustva i vježbanja strpljenja s ljudima. Nije džep dom sreće, a ovaj događaj možemo nazvati i zdravim volontiranjem. Stoga se prijavite, zabavite se i uživajte u sportskom danu!

Prijave su otvorene do 10. travnja, a za sve nedoumice pišite na kampusijada.volonteri@gmail.com.

FOTO: FACEBOOK