LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Konferencija Hrvatske studentske asocijacije

Velika sportska imena i ove godine otkrivaju poslovnu stranu sporta

Konferencija Business u sportu održava se 18. ožujka 2022. u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Konferencija Business u sportu održava se 18. ožujka 2022. u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) i ove godine organizira konferenciju Business u sportu (BUS) čiji je glavni cilj približiti poslovnu stranu sporta, koja je nerijetko iza kulisa, studentima i mladima koji vole sport i njime se bave u slobodno vrijeme. Kroz interaktivne panele i predavanja drugu stranu sporta približit će im stručnjaci iz različitih područja sporta te sami sportaši koji već godinama osvajaju medalje.

Kvalitetu konferencije prepoznao je i sam Ekonomski fakultet koji ju je 2017. godine nagradio Posebnom dekanovom nagradom, a uspješnost konferencije prepoznala je i bivša Predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović te je 2019. godine konferencija održana pod njenim pokroviteljstvom. BUS će se ove godine održati u petak, 18. ožujka 2022. godine u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10:00 sati.

BUS 2022.

Velika sportska imena svojim će dolaskom uveličati ovogodišnju konferenciju. Predavanja će održati jedan od osnivača kompanije Sofascore Ivan Bešlić, bivši košarkaš i vodič u Muzejsko memorijalnom centru „Dražen Petrović“ Marko Petrović te osnivač startupa Sportreact Anto Širić. Prvi panel Žene u sportu ugostit će novinarku RTL-ove sportske redakcije Ines Goda Forjan, stolnotenisačicu i paraolimpijku Sandru Paović te predsjednicu Hrvatskog teniskog saveza Nikolinu Babić, a panel će moderirati Zrinka Grancarić. Drugi panel posvećen je aktualnom hrvatskom prvaku GNK Dinamo Zagreb. Organizatori pozivaju da pratite njihov Facebook  i Instagram profil za najavu ostalih govornika na konferenciji.

Gosti će se u pauzama između predavanja moći družiti u lounge zoni koju su uredili sponzori, a održat će se i sportski kviz na kojem će biti nagrađeni najbolji sportski znalci.

Konferencija Business u sportu održava se od 2017. godine

Konferencija Business u sportu održava se šesti put, a prošlogodišnja izdanja bila su vrlo uspješna te se organizatori mogu pohvaliti gostima poput Miroslava Ćire Blaževića, Igora Vorija, Tamare  Despot, Martina Sinkovića, Aleksandre Radujko, Andyja Bare, Tina Srbića i brojnih drugih. Jednako dobra atmosfera očekuje se i ove godine te se svi zainteresirani mogu prijaviti na linku, a pratite i službene Instagram i Facebook profile BUS konferencije.

FOTO: HSA