LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
TRENINZI NA OTVORENOM

U Osijeku se organizira ljetna škola „capoeire”, sudionici će imati priliku naučiti i ponešto portugalskog jezika

Ako želite provesti ljeto aktivno i naučiti nešto novo, ne propustite ovu priliku i prijavite se na ljetnu školu „capoeire” u Osijeku

Ako želite provesti ljeto aktivno i naučiti nešto novo, ne propustite ovu priliku i prijavite se na ljetnu školu „capoeire” u Osijeku

Ljetna škola capoeire vraća se u Osijek ovog ljeta, a organizira ju Afro-Ritmo Capoeira Osijek. Treninzi će se održavati na otvorenom, u Drvenom parku kod Tvrđe utorkom i četvrtkom od 18:30 sati, a mogući su i dodatni termini po dogovoru.

Na treninzima ćete naučiti osnove capoeire, sviranje tradicionalnih instrumenata te portugalski jezik. Mogu se prijaviti svi, bez obzira na prethodno iskustvo u capoeiri ili drugim borilačkim vještinama, a treninzi će se održavati na portugalskom, hrvatskom i engleskom jeziku te će se sastojati od fizikalnog, instrumentalnog i plesnog dijela.

Za prijavu i više informacija možete poslati poruku na broj 099 863 4806 (Whats App, Viber), a važno je da treninzi počinju 15. svibnja 2023. u 18:30, ali i da su treninzi u svibnju upisni i besplatni za sve zainteresirane.

Ako želite provesti ljeto aktivno i naučiti nešto novo, ne propustite ovu priliku i prijavite se na ljetnu školu capoeire u Osijeku.
FOTO: UNSPLASH