LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sava

Turnir u uličnoj košarci "Stjepan Radić"

Turnir se održava 14. lipnja, a prva nagrada iznosi 2.000 kuna!

Turnir se održava 14. lipnja, a prva nagrada iznosi 2.000 kuna!

Turnir u uličnoj košarci „Stjepan Radić“ već se tradicionalno održava u lipnju od 2009. godine Organizator je Zavičajni klub hercegovačkih studenata, a lokacija studentski dom Stjepan Radić (popularna Sava).

Cilj organiziranja ovakvog turnira je ponuditi studentima i svim građanima grada Zagreba sportsko-zabavni sadržaj kojim se promoviraju košarka, sport i zdrav život.

Dosadašnje iskustvo i popunjenost predviđenih kvota ekipa govore o odličnoj posjećenosti tijekom čitavog dana. Turnir upotpunjuju glazbeni i zabavni program te revijalni program u kojem se održavaju natjecanja u zakucavanjima i tricama, kao i svečana dodjela nagrada.

Pozivamo vas da se pridružite i prijavite svoju ekipu. Ukoliko niste hakleri svakako vrijedi posjetiti događaj koji se od 2012. organizira u sklopu trodnevne manifestacije Radićevi dani. Turnir se organizira uz potporu Studentskog Zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Na turniru sudjeluju 24 momčadi, a igra se po sustavu tri na tri. Moguće je prijaviti 3+1 igrača po ekipi. Kotizacija je 200 kuna po momčadi. Uz bogate nagrade za pobjednike i najbolje pojedince svjedočit ćete odličnom haklu i atraktivnim akcijama na utakmici i u natjecanju u zakucavanju. Sami se možete uvjeriti ovdje.

NAGRADE:

– 1. mjesto: 2.000 kuna + pehari i medalje

– 2. mjesto: 1.000 kuna + pehari i medalje

– 3. mjesto: 500 kuna + pehari i medalje

plakat
 

Vrijeme: subota, 14. lipnja od 10 do 18 sati

Lokacija: dvorište Studentskog doma „Stjepan Radić“ (Jarunska 2)

PRIJAVE I KONTAKT:

Anamarija: 091 897 7573

e-mail: kosarka.zkhs@gmail.com

FOTO: FACEBOOK