LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sudar udruga

Tri studentske udruge organiziraju sportski turnir

Studentski sportski turnir donosi i nagrade za pobjednike.

Studentski sportski turnir donosi i nagrade za pobjednike.

Udruga studenata Makarske rivijere, Klub Dubrovčana te Mladi Imotske krajine udružili su snage te ovu subotu. 6. svibnja organiziraju sportski turnir na ŠRC Trnje. Igrat će se mali nogomet, odbojka i stolni tenis, a u večernjim satima će se održati i druženje u prostoru Kluba Dubrovčana.

Turnir u malom nogometu održat će se i u subotu od 14 do 19 sati. Igrat će format se 4+1, gdje će svaka ekipa uz početnu petorku moći imati tri zamjene, a kotizacija po ekipi iznosi 30 eura.

Turnir u odbojci igrat će se od 14 sati do 16 sati. Format je 3+1 uz mogućnost jedne zamjene za svaku ekipu, a igrat će se dva seta. U slučaju izjednačenja, igrat će se i treći set. Stolni tenis održat će se u isto vrijeme kad i odbojka.

Ovo je druga godina zaredom da organiziramo turnire u malom nogometu i odbojci, te obje godine organiziramo u ŠRC Trnje. Prošle godine smo imali pozitivno iskustvo s njima pa smo se i ove godine dogovorili za turnire. Jedina razlika između ove i prošle godine je što ove godine organiziramo turnir u suradnji s udrugama studenata iz Dubrovnika i Imotskog, te ćemo, nakon završetka turnira u subotu popodne, navečer otići do kluba Dubrovčana, te tamo se podružiti i zabaviti, rekao je predsjednik Udruge studenata Makarske rivijere i jedan od organizatora, Domagoj Divić. 


Kako se prijaviti pogledajte na linku.
FOTO: PIXABAY