LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Pogodnosti za studente

Sveučilište u Puli izašlo u susret nogometnim fanovima: Kada igra Hrvatska, studenti ne moraju na predavanja!

Ovom hvalevrijednom inicijativom, Sveučilište želi studentima omogućiti da uživaju u sportu i druženju te da barem nakratko predahnu od studentskih obveza. 

Ovom hvalevrijednom inicijativom, Sveučilište želi studentima omogućiti da uživaju u sportu i druženju te da barem nakratko predahnu od studentskih obveza. 

Grad Pula po prvi puta organizira javno praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održava u Katru, u periodu od 20. studenog do 18. prosinca. Kako piše Glas Istre, sve utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije moći će se pratiti na Karolini (parkiralište pored pulske Arene). 

Zaista smo sretni što je pred svima nama vrijeme navijačkog raspoloženja te ćemo na odličnoj lokaciji naše Karoline, s pogledom na Arenu, imati prilike pratiti utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva i navijati za naše vatrene.  Prvu utakmicu gledat ćemo u srijedu, 23. studenog u 11 sati, kada će hrvatska reprezentacija igrati protiv Maroka. Sljedeća je po rasporedu utakmica protiv Kanade, u nedjelju 27. studenoga u 17 sati i potom utakmica između Hrvatske i Belgije koja će se igrati 1. prosinca u 16 sati. Pozivamo sve naše građanke i građane da u što većem broju dođu i pridruže se navijačkoj groznici na Karolini - rekla je Ivana Sokolov, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade.

U sklopu gledanja utakmica na Karolini, Grad Pula ušao je u suradnju sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli te svi studenti, uz predočenje iksice, mogu ostvariti 20 posto popusta na svu hranu i piće koje će biti u ponudi za vrijeme javnog praćnje Vatrenih. S obzirom na to da termin utakmice Hrvatska-Maroko pada na radni dan, u vrijeme obveznih predavanja, Rektor pulskog Sveučilišta Marinko Škare odlučio je sve studente, koji organizirano žele otići na gledanje utakmice, osloboditi predavanja u tom vremenu.

Kako stoji na stranici Sveučilišta, time se želi studentima omogućiti da uživaju u sportu i druženju te da barem nakratko predahnu od studentskih obveza. 
FOTO: PIXABAY