LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tradicionalna sportska natjecanja

STUDOM 2018: Kreću prijave za međudomsko nadmetanje u 6 disciplina

Sportovi u kojima će se studenti natjecati su futsal, košarka, odbojka, tenis, stolni tenis i badminton.

Sportovi u kojima će se studenti natjecati su futsal, košarka, odbojka, tenis, stolni tenis i badminton.

Ovogodišnja tradicionalna međudomska studentska sportska natjecanja, poznatija kao STUDOM, održavat će se od 15. svibnja do 12. lipnja. Prijavite se za sudjelovanje!

Sportovi u kojima će se studenti natjecati su futsal, košarka, odbojka, tenis, stolni tenis i badminton.

Što se tiče futsala, igra se 4+1 – žensku studentsku ekipu mora činiti 8 studentica, dok za mušku mora biti 9 stanara iz istog studentskog doma te jedan stranac (koji je student). Prijaviti se može u teretanama SN Stjepan Radić, Ante Starčević i Cvjetno Naselje ili slanjem prijavnice na mail: sport-rekreacija@sczg.hr. Studenti se prijavljuju zaključno do 13, a studentice do 25. svibnja.

Ekipu za košarku moraju činiti 8 igrača (5 stanara iz istog studentskog doma i 3 stranca koji moraju biti studenti). Igra se na košarkaškom terenu Studentskog doma Ante Starčević. Prijave se podnose zaključno s 27. svibnja u teretanama SN Stjepan Radić, Ante Starčević i Cvjetno Naselje ili slanjem prijavnice na mail: sport-rekreacija@sczg.hr.

Badminton se održava u dvorani Boćarskog doma Zrinjevac, preko puta SN Cvjetno naselje. Sistem igre je grupe + eliminacija. Prijave se vrše slanjem prijavnice na mail: sport-rekreacija@sczg.hr do 24. svibnja.

Ekipu za odbojku također mora činiti 8 studenata. Natjecanje u odbojci održat će se na sportskom terenu SN Stjepan Radić. Prijave se podnose zaključno s 31. svibnja u već spomenutim teretanama ili na gore navedeni mail.

Natjecanje u tenisu održat će se na terenima 13 i 14 Teniskog kluba Mladost. Sistem igre je grupe + eliminacija (1 set do 9 gemova). Prijave se vrše zaključno do 6. lipnja također u teretanama ili slanjem prijavnice na mail.

U dvorani stari fitnes u SN Stjepan Radić održat će se natjecanje u stolnom tenisu. Sistem igre također je grupe + eliminacija, a prijave se predaju zaključno s 5. lipnja u navedenim teretanama ili prijavom na mail.

Za detaljnije informacije pratite stranice Studentskog Centra u Zagrebu.

FOTO: Studentski Centar u Zagrebu

FOTO: PIXABAY