LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SVJETSKO PRVENSTVO

Studentica FER-a postala viceprvakinja svijeta u judu

Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu za juniore u judu natjecala se i Lara Cvjetko, studentica preddiplomskog studija na FER-u, te je osvojila srebrnu medalju.

Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu za juniore u judu natjecala se i Lara Cvjetko, studentica preddiplomskog studija na FER-u, te je osvojila srebrnu medalju.

Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu za juniore u judu natjecala se i Lara Cvjetko, studentica preddiplomskog studija na FER-u, a osvojivši srebrnu medalju postala i svjetska viceprvakinja u judu u kategoriji do 70 kg.

Na Svjetskom prvenstvu za juniore u judu, koje se održavalo od 6. do 9. listopada 2021. godine na Sardiniji, studentica preddiplomskog studija na FER-u Lara Cvjetko, osvojila je srebrnu medalju i time postala svjetska viceprvakinja u judu u kategoriji do 70 kg!

Natjecanje se održavalo od 6. do 9. listopada 2021. godine, a na njemu je sudjelovalo 490 natjecatelja iz 72 zemlje odnosno pet kontinenata. Lara je medalju osvojila u konkurenciji 31 natjecateljice iz 25 zemalja.

– Za ovo natjecanje sam se pripremala cijelu sezonu i iznimno sam sretna i ponosna zbog ovog rezultata – Larine riječi prenosi FER u svojoj objavi na stranici.

Lari je prije mjesec dana dodijeljena i nagrada Dražen Petrović za najuspješniju sportašicu mlađe dobi koju nije bila u mogućnosti osobno preuzeti jer je tada nastupala na Europskom juniorskom prvenstvu u Luksemburgu, na kojem je postala juniorska viceprvakinja Europe.

Osim sportskih priznanja, Lara je dobitnica i Rektorove nagrade za akademsku godinu 2020./2021.
FOTO: UNSPLASH