LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Akcija "Život nema cijenu"

Studenti za Rebeku Radić

Studentski domovi priključili su se humanitarnij akciji "Život nema cijenu" u kojoj se prikupljaju sredstva za liječenje 16-godišnje Primoštenke Rebeke Radić.

Studentski domovi priključili su se humanitarnij akciji "Život nema cijenu" u kojoj se prikupljaju sredstva za liječenje 16-godišnje Primoštenke Rebeke Radić.

U Studentskom domu Bruno Bušić u Splitu organizira se humanitarni turnir "na male branke".

Turnir će se održati sutra, a svi prihodi bit će donirani za akciju "Život nema cijenu" kojoj je cilj prikupiti sredstva za liječenje 16-godišnje Primoštenke Rebeke Radić

Rebeki je prije dvije godine dijagnosticiran tumor na lubanji. Kako u Hrvatskoj nema uvjeta za tretiranje ovakvih bolesti, Rebeka je prisiljena tražiti svoj oporavak u SAD-u. Liječenje će nju i njene roditelje, kad se ubroje svi neophodni troškovi, koštati oko milijun kuna. Kako je riječ o velikoj svoti, brzo su organizirane akcije prikupljenja sredstava za realizaciju Rebekinog liječenja u Americi. 

Nakon velikog humanitarnog koncerta i malonogometnog turnira prikupljeno je čak pola milijuna kuna, što znači da je potrebno još toliko da bi se Rebeki osigurao tretman.

U Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu također je organizirano prikupljanje sredstava za Rebeku. Nakon što su studenti napunili kutije za novčane priloge u studentskim menzama, u planu je i humanitarni malonogometni i košarkaški turnir, od kojih će također sva prikupljena sredstva ići za akciju "Život nema cijenu". Ako imate malonogometnu ekipu i želite potpomoći akciju, prijavite se ovdje.   

FOTO: FACEBOOK